Vedete

Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de ele

Daniela Crudu a ajuns în stadiul de a nu mai fi recunoscută nici măcar de persoanele apropiate. Vedeta tv şi-a făcut atâtea modificări la nivelul feţei, încât şi-a pierdut complet din trăsăturile naturale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

În ultima vreme, Daniela Crudu a devenit unul dintre cei mai fideli clienţi ai cabinetelor estetice. Chiar dacă în momentul în care a devenit celebră, bruneta avea la activ o intervenţie la nivelul sânilor, mulţi o apreciau pentru naturaleţea ei, atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât şi pentru atitudinea ei.

Se pare, însă, că asistenta tv şi-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze. Mai exact, după implanturile făcute la doar 17 ani, cu acordul scris al tatălui ei, Daniela Crudu a cunoscut celebritatea şi datorită formelor pe care, cu generozitate, le afişa pe unde apuca. Au urmat ani în care vedeta tv a stat departe de cabinetele esteticienilor, dar, la un moment dat, a simţit nevoia să facă, din nou, o schimbare. Şi, dacă la prima intervenţie de implant mamar a vrut doar proteze de silicon de 280 de ml, la următoarea a trecut la 350. Normal, au început imediat să curgă şedinţele foto pentru diverse reviste dedicate adulţilor, iar apariţiile ei la tv au transformat-o într-o adevărată divă.


Cu toate acestea, pare-se, în acele momente, Daniela Crudu a ”prins gustul” operaţiilor de înfrumuseţare. Şi, întoarsă de curând de la un reallity-show, Cruduţa a mai intervenit o dată asupra sânilor, noile implanturi făcute fiind simţitor mai mari decât precedentele.

Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de ele

Doar că, între timp, ea nu s-a mulţumit să îşi corecteze doar decolteul. În octombrie 2015, Daniela şi-a micşorat nasul şi a scăpat de guşă şi de bărbia dublă cu ajutorul unei lipoaspiraţii, iar de ceva vreme, Cruduţa merge periodic la medicul estetician pentru a-şi menţine volumul buzelor şi pentru a-şi contura pomeţii. Normal, o dată pe lună, semn că nu mai poate sta departe de cabinetele esteticienilor, îşi injectează acid hialuronic, ea devenind, de ceva vreme, de nerecunoscut.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune