Vedete

Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de ele

Daniela Crudu a ajuns în stadiul de a nu mai fi recunoscută nici măcar de persoanele apropiate. Vedeta tv şi-a făcut atâtea modificări la nivelul feţei, încât şi-a pierdut complet din trăsăturile naturale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

În ultima vreme, Daniela Crudu a devenit unul dintre cei mai fideli clienţi ai cabinetelor estetice. Chiar dacă în momentul în care a devenit celebră, bruneta avea la activ o intervenţie la nivelul sânilor, mulţi o apreciau pentru naturaleţea ei, atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât şi pentru atitudinea ei.

Se pare, însă, că asistenta tv şi-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze. Mai exact, după implanturile făcute la doar 17 ani, cu acordul scris al tatălui ei, Daniela Crudu a cunoscut celebritatea şi datorită formelor pe care, cu generozitate, le afişa pe unde apuca. Au urmat ani în care vedeta tv a stat departe de cabinetele esteticienilor, dar, la un moment dat, a simţit nevoia să facă, din nou, o schimbare. Şi, dacă la prima intervenţie de implant mamar a vrut doar proteze de silicon de 280 de ml, la următoarea a trecut la 350. Normal, au început imediat să curgă şedinţele foto pentru diverse reviste dedicate adulţilor, iar apariţiile ei la tv au transformat-o într-o adevărată divă.

Cu toate acestea, pare-se, în acele momente, Daniela Crudu a ”prins gustul” operaţiilor de înfrumuseţare. Şi, întoarsă de curând de la un reallity-show, Cruduţa a mai intervenit o dată asupra sânilor, noile implanturi făcute fiind simţitor mai mari decât precedentele.

Doar că, între timp, ea nu s-a mulţumit să îşi corecteze doar decolteul. În octombrie 2015, Daniela şi-a micşorat nasul şi a scăpat de guşă şi de bărbia dublă cu ajutorul unei lipoaspiraţii, iar de ceva vreme, Cruduţa merge periodic la medicul estetician pentru a-şi menţine volumul buzelor şi pentru a-şi contura pomeţii. Normal, o dată pe lună, semn că nu mai poate sta departe de cabinetele esteticienilor, îşi injectează acid hialuronic, ea devenind, de ceva vreme, de nerecunoscut.

Galerie foto  Urmatorul articol