Adevărul despre operațiile estetice ale Mihaelei Rădulescu!

Mihaela Rădulescu a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, care a rupt inimile bărbaților.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 49 de ani, a fost criticată de nenumărate ori, atunci când a venit vorba despre modul cum arată, dar și despre operațiile estetice. Chiar dacă întotdeauna a povestit despre cât de echilibrată este viața ei, Mihaela Rădulescu tot a fost ținta glumelor și a ironiilor. Dar care este adevărul despre operațiile estetice ale ”Divei de Monaco”? Oficial, ea a recunoscut că are o operație la sâni, dar fanii au sesizat cu totul altceva.

“Din poze reiese că Mihaela Radulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi şi de la frunte”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz în urmă cu ceva timp, scrie Cancan.

Citeste si: Scene fierbinți între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! A fost cenzurat pe TV

Citeste si: Ce spune Carmen Minune despre numele bebelușului ei și despre căsătorie!

Citeste si: Olivia Steer, făcută praf de fostul cumnat după confruntarea cu medicul Craiu! Bărbatul s-a războit cu familia Steer pentru custodia băiatului său

“Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeţi. În princiu, operaţiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retuşat”, a afirmat medicul estetician Călin Doboş.

Mihaela Rădulescu, criticată! Doctor estetician: ”Sunt exagerate”

”Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, a spus medicul estetician Mihaelei Saidac, conform click.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate