Adevarul despre petrecerile... inedite din casa Ancai Turcasiu! "Era un fel de bal mascat, artista era imbracata in pisicuta"

In plin scandal legat de statutul civil al Ancai Turcasiu, nasul vedetei, Cristain Tantareanu, a facut o afirmatie socanta pe care ulterior a retras-o.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAnca Turcasiu, costumata ca de carnavalTantareanu a dezvaluit weekendul trecut ca Anca Turcasiu si sotul ei sunt swingeri, adica practica sexul cu schimb de parteneri intr-un cadru organizat. Omul de afaceri a dat inapoi cand Turcasiu a iesit pe la posturile de televiziune si a negat ca ar fi divortat, insa pentru multa lume a ramas un semn de intrebare legat de toata aceasta intamplare.

Cum fum nu prea iese fara foc, un personaj din anturajul familiei Ancai Turcasiu a dezvaluit ca vila acesteia din comuna ilfoveana Corbeanca a fost de multe ori gazda unor petreceri... inedite. „Erau petreceri cu diverse teme, iar invitatii veneau costumati. Un fel de bal mascat. Imi aduc aminte ca la un moment dat, Anca s-a costumat in pisicuta. Probabil ca despre asta vorbea Cristian Tantraeanu, dar cum el are o imaginatie mai bogata, a mai bagat si de la el”, a povestit prietenul Ancai Turcasiu.fara descriereAnca a dezmintit informatia ca ar fi divortat

Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu sunt casatoriti de 16 ani si multa vreme mariajul lor a fost considerat unul dintre cele mai stabile din lumea artistilor. De cativa ani incoace au tot existat zvonuri legate de un posibil divort, insa pana acum cei doi au infirmat de fiecare data.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate