Adevărul despre procuroarea care s-a sinucis! „Avea momente în care...”

S-a aflat adevărul despre comportamentul pe care îl avea procurarea care s-a sinucis.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt la Parchetul General, s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii în care funcţionează instituția, chiar în Vinerea Mare. Înainte de a sări de la peste 20 de metri înălțime, ea a sunat la Serviciul de Urgențe 112 și și-a anunțat intenția. Din păcate, ea nu a putut fi salvată iar paramedicii ajunși la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul.

Citeste si: Horoscopul de Paște! Cum ne influențează conjuncția Luna Neagră - Lună. Iată previziunile specialistului în astrologie Ioan Burculeț

Citeste si: Miracol de Paște pentru artistul căruia i-a ars casa și a ajuns în stradă! Ce se întâmplă în aceste momente cu locul distrus din temelii

Citeste si: Claudiu Manda și-a cumpărat un ceas de 7.000 euro pentru ”a da bine” la Parlamentul European! Soțul Olguței Vasilescu vrea să impresioneze la Bruxelles

Procuroarea care s-a sinucis s-a izolat complet de familie

Potrivit unor surse din apropierea fostului purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu suferea de depresie și se izolase complet de apropiați, inclusiv de familie.

„Avea momente în care alegea să se plimbe de una singură cu mașina prin București. Era o femeie extrem de credincioasă, ținea post și era destul de evlavioasă, dar cu toate astea a recurs la un gest extrem”, a povestit o persoană din anturajul procuroarei sinucigașe pentru Cancan.

La insistențele familie, ea s-ar fi internat la Psihiatrie cu doar câteva zile înainte de a-și pune capăt zilelor. Motivul depresiei ar fi fost faptul că își schimbase locul de muncă. După ce a părăsit Biroul de Presă al Parchetului General i s-a sugerat să nu mai depună proiectul de management pentru această funcție.

Astfel, din teamă că își va pierde locul de muncă, Ramona Bulcu a fugit vineri din spital și s-a aruncat de la etajul cinci al instituției în care lucra.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate