Adevarul despre reclama cu Van Damme ce a speriat internetul - Ce a facut actorul la filmari e incredibil

Van Damme a socat pe toata lumea dupa ce a aparut intr-o reclama facand spagatul intre doua TIR-uri care dau cu spatele.

Distribuie pe:

fara descriereClipul a fost contestat de multi dintre fanii actorului de 53 de ani asa ca cei de la Volvo s-au vazut nevoiti sa explice faptul ca ce a facut Van Damme e cat se poate de real, relateaza The Wall Street Journal.

"Cascadoria este reala si a fost realizata din prima incercare la filmari. Este riscanta, insa am fost in control pe toata durata ei. Actorul nu a fost pus in pericol in niciun moment"
a povestit Anders Vilhelmsson, PR manager, Volvo.

Actorul a fost sustinut cu ajutorul unor sfori de siguranta care nu sunt vizibile in film. Fiecare picior al sau a fost amplasat pe o mica platforma construita in spatele oglinzilor retrovizoare ale masinilor.

"Picioarele nu au fost legate, insa corpul sau a fost sustinut de sfori de siguranta, pentru a nu cadea si a-si pierde viata. Nu am vrut sa fim responsabili de moartea celui denumit Muschii din Bruxelles" a explicat Anders Vilhelmsson.

Reclama a fost filmata de Nilsson pe o pista izolata, situata in afara Madridului. Actorul a exersat cascadoria alaturi de echipa de filmari timp de 3 zile, insa filmarea propriu-zisa a cascadoriei a durat 15 minute.

De ce l-a ales Volvo pe Jean-Claude Van Damme? "Stiam ca testul suprem ar fi ca o persoana sa stea in spagat in timp ce camioanele merg cu spatele. Singurul care putea sa faca asta e Van Damme" a povestit Vilhelmsson.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate