Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica la un an de la primul sezon Exatlon!”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Alina Pană a făcut declarații privitoare la o legătură amoroasă între ea și Ștefan Floroaica în Republica Dominicană!

Autor: C.I.

In articol:

În primul sezon de la Exatlon, s-a speculat că ar fi existat o relație între Alina Pană și Ștefan Floroaică de la ”războinici”.

Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect.

Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, s-a apărat Alina în fața bârfelor, la vremea respectivă!

Frumoasa femeie a mai mărturisit reporterilor WOWbiz.ro în premieră că, deși nu există o relație între ea și Ștefan, de el i-a fost cel mai dor când s-a întors în țară.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

“Cel mai dor îmi este de Ștefan. Am dormit în aceeași cameră cu Ștefan, am trecut prin foarte multe împreună, am plâns, am râs, ne-am sprijinit reciproc, ne îmbrățișam la jocuri foarte des.

Nu știu dacă lui Ștefan îi este dor de mine, dar ar trebui să-i fie”,  a spus Alina.

Citeste si: Compania de Transport Public o ironizează pe Maria Grapini. Acum, prin Iași trece un autobuz care merge spre țara inventată de europarlamentar: Letiția

Citeste si: Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie? Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Citeste si: Bombă în showbiz! După câteva luni de relație și o despărțire cu scandal, sunt din nou împreună și așteaptă un copil?! „Eu nu am știut”

Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica! ”Îmi plac bărbații maturi”

Pe de altă parte, nici Ștefan nu a mers pe ideea că s-ar fi înfiripat ceva mai mult între el și apetisanta reprezentantă a Evei în show.

”Nu puteam să am atracție față de fetele din concurs. Ne vedeam de competiție. Nu a existat atracție fizică. Din cauza alimentației proaste, eram slăbiți. Eram doar colegi. Nici ”semnal’ nu prea aveam. Nu există nimic între mine și Alina. Suntem prieteni și atât”, a spus Ștefan pentru WOWbiz.ro.

Totuși, la un an de atunci, Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica într-un mod mai tranșant! ”Nu se putea vorbi de o idilă, nici pe departe. Am spus-o și o repet, el nu era pentru mine o tentație masculină, chiar deloc. Iar motivul este unul singur din punctul meu de vedere. Nu îmi plac copiii, ci prefer bărbații maturi. Cred că de data aceasta, am spus tot”, a declarat ”războinica” la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia” de pe facebook-ul WOWbiz.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

O ocazie perfecta pentru un buchet de flori? O zi de nastere, desigur!

Claudia Pavel, otrăvită ca într-o nuvelă de Agatha Christie! Ce se întâmplă dacă bei picături de ochi: inima ”ți-o ia razna”, convulsii, delir

Scandal uriaș! Fiul lui Andrei Pleșu a fost arestat din cauza drogurilor!

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies