Adevărul despre relația dintre Brigitte Sfăt și Cornel Oană! „Am dormit în camere separate şi am pozat într-un cuplu.” Motivul pentru care s-au prefăcut atâta timp

Brigitte Sfăt și Cornel Oană nu mai formau un cuplu. S-u prefăcut că sunt împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte Năstase a șocat o țară întreagă atunci când a decis să formeze un cuplu cu Florin Pastramă, în timp ce acasă o aștepta Cornel Oană. Scandalizat de imaginile văzut la televizor, el a declarat că nu mai vrea să audă de ea și că relația lor s-a terminat.

Invitată într-o emisiune de televiziune, Brigitte a mărturisit adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul ei iubit. Se pare că ei nu mai formau un cuplu de ceva timp, dar se prefăceau că încă sunt împreună.

fara descriere

Declarații șocate! Brigitte Sfăt și Cornel Oană s-au prefăcut că sunt un cuplu

„Pe data de 4 decembrie am fost părăsită de Cornel, a plecat de acasă… Noi urma să pozăm într-un pictorial, în două zile. M-am milogit de el să vină pentru că urma să pozăm în pictorial. Pe 20 decembrie 2018 a plecat cu totul… N-am vrut să par o femeie părăsită.

Pe 20 decembrie el m-a părăsit pentru a doua oară pentru că am deschis dopul la cadă şi el mai stătea în cadă. Eu am ieşit mai repede, am deschis dopul la cadă şi nu am ţinut cont că el mai voia să mai stea în cadă”, a povestit Brigitte Sfăt.

fara descriere

Citeste si: Raluca Podea lămurește situația ei amoroasă după ce i-a dat papucii lui Florin Pastramă! ”Să nici nu mai aud de…”

Cornel Oană a înșelat-o pe Brigitte Sfăt

Brigitte a povestit că, deși în aparență erau fericiți împreună, fostul ei iubit a înșelat-o.

„Pe parcusul relaţiei cu mine a avut o relaţie cu fosta lui iubită şi am aflat ulterior. Am făcut un deal cu el în care l-am rugat de aparenţă să părem un cuplu… Nu voiam să râdă Ilie de mine că el şi-a refăcut viaţa şi pe mine m-a părăsit bărbatul. Am dormit în camere separate şi am pozat într-un cuplu”, a adăugat Brigitte Sfăt.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate