Adevărul despre relația dintre Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei”: ”Suntem în tatonări”

Larisa și Adrian, doi dintre cei mai controversați concurenți din reality-show-ul ”Puterea Dragostei”, au decis să dea cărțile pe față cu privire la relația pe care o au.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Așa că, după ce s-au reîntâlnit cu ocazia eliminării lui Adrian din casa ”Puterea Dragostei”, cei doi au decis ce trebuie să facă, pe viitor.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru foștii colegi: „Toți tâmpiții se aliază”

Citeste si: Primele declaraţii ale lui Adrian de la Puterea Dragostei, după eliminare! De ce s-a înscris, de fapt, în emisiune

Citeste si: Imagini bombă cu Adrian după eliminarea de la "Puterea Dragostei"! Cum s-a fotografiat cu Larisa

Astfel, dacă Adrian a dezvăluit că s-a mutat în chirie într-un apartament din apropiere de casa Larisei, frumoasa blondină a decis să spună ceva mai mult. ”Da, între noi este chimie. Nu putem vorbi de o relație, nu știu ce ne rezervă viitorul. Dar, da, acum suntem în tatonări”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa.

Mai mult decât atât, recunoaște senzuala fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, apropierea lor a venit, oarecum, natural. ”Ne înțelegem foarte bine, avem pasiuni comune. Adrian, la 21 de ani, este unbărbat asumat, un tip foarte muncitor și care știe ce vrea de la viață. Mai mult decât atât, cu Adrian ai ce discuta”, ne-a mai mărturisit Larisa.

În altă ordine de idei, întâlnirea lor a fost una în care, spre surpriza Larisei, părinții lui Adrian au vrut să asiste. ”Părinții lui sunt niște oameni extraordinari. Au vrut să mă cunoască, au insistat, și mi-a plăcut foarte mult de ei. Am cunoscut-o și pe surioara lui, pe Simona, un îngeraș de fetiță de opt luni, a fost un sentiment extraordinar, micuța e dulce rău de tot”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa face lumină în cazul ”averii” lui Adrian

Și, sătulă de discuțiile cu privire la averea lui Adrian, Larisa a simțit nevoia să îl apere. ”Chiar mă deranjează că se pune atât de mult accent pe situația lui materială. Să nu uităm că, totuși, are doar 21 de ani, ani în care băiatul ăsta și-a luat viața în mâini și încearcă să se autodepășească mereu, ceea ce, de fapt, este de apreciat! El nu locuiește la mine, stă în chirie și ne vedem când putem, în funcție de programul fiecăruia”, ne-a mai mărturisit frumoasa Larisa despre Adrian.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate