Adevărul despre Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei! Cu ce se ocupă tânărul

Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a vrăjit pe multe concurente de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Sergio a anunțat cum a intrat în casa Puterea Dragostei că el a venit să o cunoască pe Andreea Oprică. Sergio însă a plăcut și altor concurente, iar părul său a atras și privirile băieților din casă. Aceștia l-au pus pe Sergio să-și desfacă părul pentru a vedea cât este de lung. ”Are părul mai lung decât voi! Ești nebun!”, le-a spus Cătălin fetelor după ce a văzut scena în care Sergio și-a dat drumul părului din coadă. 

fara descriere

Sergii Ștefano s-a prezentat ca un înrăit jucător de rugby, care adoră sportul. Însă, Sergio, care trăiește în Palma de Mallorca este un manechin cunoscut, care a participat la prezentări de modă și are multe pictoriale.

Citeste si: Scandalul este uriaș la Puterea Dragostei. ”Eu l-am aruncat și tu l-ai luat”

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, dat de gol de Ella. Adevărul despre copiii concurentului

Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, discuții aprinse cu Turcu și Roxana

Sergio a refuzat să dea mâna cu Turcu, după care a explicat de ce. ”Turcule, cu tine nu pot să dau noroc! Cred că noi doi ne cunoaștem deja”, i-a spus Sergio lui Turcu.

fara descriere

„Turcu a avut treabă cu fratele meu, cu Pavarotti. Noi suntem mai mulți frați. El a avut treabă cu Roxana. Voi dacă ați fi în locul meu, dacă v-ar înjura cineva de familie, de mamă, cum ați reacționa? Ai putea să dai noroc cu persoana repsectivă? Din respect față de familia mea nu pot să dau mâna cu el”, a povestit Sergio.

Citeste si: Cine sunt părinții Daianei de la „Puterea Dragostei”? Cu ce se ocupă familia Marcu?

„Eu știu că n-am procedat ok, dar eu sunt impulsiv”, s-a apărat Turcu, care i-ar fi adresat injurii lui Pavarotti și familiei lui.

fara descriere

Cine e Pavarotti, fratele lui Sergio de la Puterea Dragostei, și ce legătură a avut cu Roxana

Sergio a explicat apoi cine este fratele lui și cum au ajuns de fapt imaginile cu Roxana în mediul virtual.

„Fratele meu, Pavarotti, n-a vrut niciodată să publice chestiile alea. Fratele meu și Roxana vorbeau mai de mult. Un alt frate a văzut mesaje de la Turcu, după ce au schimbat telefoanele, a luat foc și a postat fotografiile”, a explicat noul concurent.

Roxana a intervenit și i-a spus lui Sergio că l-a dat în judecată pe Pavarotti pentru publicarea imaginilor respective. ”Veți primi plicul acasă. O să plătiți toată familia, o să vedeți”, i-a spus Roxana lui Sergio.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate