Adevărul despre Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei! Cu ce se ocupă tânărul

Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a vrăjit pe multe concurente de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Sergio a anunțat cum a intrat în casa Puterea Dragostei că el a venit să o cunoască pe Andreea Oprică. Sergio însă a plăcut și altor concurente, iar părul său a atras și privirile băieților din casă. Aceștia l-au pus pe Sergio să-și desfacă părul pentru a vedea cât este de lung. ”Are părul mai lung decât voi! Ești nebun!”, le-a spus Cătălin fetelor după ce a văzut scena în care Sergio și-a dat drumul părului din coadă. 

Sergii Ștefano s-a prezentat ca un înrăit jucător de rugby, care adoră sportul. Însă, Sergio, care trăiește în Palma de Mallorca este un manechin cunoscut, care a participat la prezentări de modă și are multe pictoriale.

Citeste si: Scandalul este uriaș la Puterea Dragostei. ”Eu l-am aruncat și tu l-ai luat”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, dat de gol de Ella. Adevărul despre copiii concurentului

Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei, discuții aprinse cu Turcu și Roxana

Sergio a refuzat să dea mâna cu Turcu, după care a explicat de ce. ”Turcule, cu tine nu pot să dau noroc! Cred că noi doi ne cunoaștem deja”, i-a spus Sergio lui Turcu.

„Turcu a avut treabă cu fratele meu, cu Pavarotti. Noi suntem mai mulți frați. El a avut treabă cu Roxana. Voi dacă ați fi în locul meu, dacă v-ar înjura cineva de familie, de mamă, cum ați reacționa? Ai putea să dai noroc cu persoana repsectivă? Din respect față de familia mea nu pot să dau mâna cu el”, a povestit Sergio.

Citeste si: Cine sunt părinții Daianei de la „Puterea Dragostei”? Cu ce se ocupă familia Marcu?

„Eu știu că n-am procedat ok, dar eu sunt impulsiv”, s-a apărat Turcu, care i-ar fi adresat injurii lui Pavarotti și familiei lui.

Cine e Pavarotti, fratele lui Sergio de la Puterea Dragostei, și ce legătură a avut cu Roxana

Sergio a explicat apoi cine este fratele lui și cum au ajuns de fapt imaginile cu Roxana în mediul virtual.

„Fratele meu, Pavarotti, n-a vrut niciodată să publice chestiile alea. Fratele meu și Roxana vorbeau mai de mult. Un alt frate a văzut mesaje de la Turcu, după ce au schimbat telefoanele, a luat foc și a postat fotografiile”, a explicat noul concurent.

Roxana a intervenit și i-a spus lui Sergio că l-a dat în judecată pe Pavarotti pentru publicarea imaginilor respective. ”Veți primi plicul acasă. O să plătiți toată familia, o să vedeți”, i-a spus Roxana lui Sergio.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador, la momentul adevărului. Secretele pe care nu le știai despre vedeta de la Puterea Dragostei. VIDEO

Simina de la Puterea Dragostei, despre ultimele săptămâni înainte de naștere! Cum arată acum și câte kilograme s-a îngrășat soția lui Alex Zănoagă ”Nu mă simt bine”

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Prima reacție a lui Nikolas Sax, după sărutul din avion cu Loredana Chivu: „Cred că au fost vreo 10 foste care au vărsat o lacrimă” 

Culiță Sterp are o nouă iubită! Cântărețul a uitat-o deja pe Carmen de la Sălciua și se plimbă cu altă muză prin București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies