Adevărul despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu! Ce a cerut familiei de pe patul de spital

Tamara Buciuceanu Botez, actrița în vărstă de 90 de ani, a ajuns săptămâna trecută la Spitalul Elias.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Conform unor surse din spital, actrița a ajuns la spital cu ambulanța după ce a acuzat o stare de rău și probleme de respirație. La scurt timp, medicii declarau că Tamara Buciuceanu este în stare stabilă, conștientă, că vorbește, dar că va mai rămâne în spital.

Se pare că a doua zi după ce a ajuns la spital, revenirea ei a fost spectaculoasă. Conform unor apropiați, citați de presă, Tamara Buciuceanu nu doar că se simte bine, dar și-a sunat rudele de pe patul de spital și le-a spus să-i aducă plăcintă cu vișine pentru că de asta are poftă.

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez se reface! Ce spun medicii de la spital

Citeste si: Primele amănunte despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! ”Îi era foarte rău, nu mai putea respira”! Marea actriță este internată la Terapie Intensivă! DETALII EXCLUSIVE

Citeste si: Gabi Jugaru a comis-o: ”Tamara Buciuceanu a murit!” A dat știrea falsă la radio! Ce a făcut apoi

fara descriere

Tamara Buciuceanu a ajuns la spital din cauza unor probleme cardiace

Conform medicilor, Tamara Buciuceanu obșinuiește să meargă la Spitalul Elias pentru controlul de rutină. Medical vorbind, actriței i-a apărut o acutizare a unor probleme cardiac pe care le avea de dinainte.

„Dânsa vine periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. Nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, la o zi după internarea actriței.

Tamara Buciuceanu, în vârstă de 90 de ani, s- a retras de pe scenă de doi ani. Într-un interviu, înainte de retragere, marea actrăță spunea: ”Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate