Stiri

Adevarul despre "telefonul suspect" cu care a fost surprinsa Diana Bulimar, in casa de la Exatlon Romania!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adevarul despre "telefonul suspect" cu care a fost surprinsa Diana Bulimar, in casa de la Exatlon Romania!icon photo
In ultima editie, o captura realizata de fanii emisiunii Exatlon Romania a starnit numeroase controverse. Captura surprinde un cadru din casa in care stau Faimosii, in timp ce Didi Bulimar sta intinsa in pat, iar langa ea se afla ceea ce pare a fi un telefon.


Este binecunoscut faptul ca toti concurentii de la Exatlon nu au acces la telefon si niciun fel de contact prin intermediul tehnologiilor.


Dupa numeroase discutii in contradictorii, fanii Exatlon Mexic au clarificat situatia si au explicat ca este vorba de o telecomanda de la aparatul de aer conditionat, pentru ca exact acelasi obiect l-au observat si ei in editia din Mexic.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune