Adevarul din spatele pozei cu copiii si jandarmul! Ce i-au spus cei mici omului legii

Jandarmeria Romana a publicat pe contul ei de Facebook, pe 12 august, o poza cu un jandarm si doi copii. Mama copiilor a dezvaluit acum ce i-au spus cei mici jandarmului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Când am văzut poza, zic: <Ce ai arătat aici către jandarmi?>. Şi spune: <l-am întrebat de ce apără Guvernul şi nu pe oamenii care protestează>. Nu mă deranjează că au vrut să dea dovadă de dialog cu nişte copii, mă deranjează că puteau să spună ce le-au reproşat copiii", a declarat Andreea Sofonea, mama celor doi copii, pentru Digi 24.

Andreea Sofonea a povestit cosmarul prin care a trecut pe 10 august, la protest. Femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale.

"A fost un şoc pentru mine, în primul rând psihic, dar şi fizic, pentru că la un moment dat, în jurul orei 20.30, grenadele au început să fie aruncate în mijlocul mulţimii paşnice. Mi s-a făcut rău instant, pe lângă ochii înlăcrimaţi şi gheara în gât, am ameţit, 20 de minute am stat cu masca de oxigen pe faţă", a mai declarat femeia.

"Aşa am început seara, aşa vrem să o continuăm! Mulţumim!", a fost mesajul publicat de Jandarmeria Romana in seara de 12 august, la doua zile distanta de interventia in forta de la protestul din Piata Victoriei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: