Adevărul îngrozitor despre moartea fratelui lui Florin Salam! Ce s-a întâmplat cu cadavrul, înainte să fie predat familiei?

Fratele lui Florin Salam a murit infectat cu noul coronavirus, iar medicii de la Matei Balș s-au văzut nevoiți să respecte protoculul obligatoriu îm astfel de situații.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

florin salam si familia
Florin Salam nu a fost lăsat să-și vadă fratele

Neluțu, fratele lui Florin Salam, a murit la sfârșitul săptămânii trecute după mai bine de două luni petrecute la Terapie Intensivă. În afară de problemele grave de sănătate (diabet, probleme caridace, etc), Neluțu a fost infectat și cu noul coronaviurs, iar medicii s-au văzut nevoiți să respecte un protocol extrem de strict emis de Ministerul Sănătății.

Corpul neînsuflețit, băgat într-un sac, fără să fie schimbat de haine


In articol:

Conform acestui protocol, orice persoană infectată cu noul coronavirus este preluat de cei de la medicină legală direct de pe patul de spital. El nu este schimbat de haine, nu este îmbrăcat, și este introdus exact așa cum a decedat într-un sac impermeabil dublu, închis ermetic și transportat la morga spitalului. Cadavrul nu se autopsiază, ceea ce înseamnă că, practic, familia lui Florin Salam nu va afla niciodată cauza reală a morții lui Neluțu, care, în acest caz, rămâne cea de COVID-19.

nelutu salam
Nelutu, fratele lui Florin Salam

Tot protocolul arată că trupul neînsuflețit al unei persoane decedate de COVID-19 se păstrează separat față de celelalte cadavre și se introduce într-un sicriu (adus de familie), care se închide ermetic. Interesant este că, deși inițial medicii au refuzat să dea familiei trupul neînsuflețit al lui Neluțu, până la urmă aceștia au cedat, iar fratele lui Florin Salam a fost adus acasă la manelist, acolo unde s-a organizat un priveghi. Trebuie menționat însă faptul că Florin Salam nu a chemat la priveghi decât familia și prietenii extrem de apropiați.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Salam a chemat la spital, disperat că nu știe nimic despre fratele lui

Familia lui Florin Salam a lansat atacuri dure asupra medicilor de la Matei Balș, cu câteva săptămâni înainte ca Neluțu să moară. Manelistul, surorile și cumnata lui au venit în fața spitalului și au povestit presei că Neluțu a ajuns la spital ”pe picioarele sale” pentru că era răcit. Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat iar fratele lui Florin Salam a ajuns la ATI, nu înainte de a trimite familiei mesaje alarmante, prin cerea să fie externat urgent pentru că ”nu mai scapă viu de acolo”.

roxana dobre priveghi
Roxana Dobre, la priveghiul lui Neluțu Salam

Familia lui Florin Salam nu a fost lăsată să-l vadă pe Neluțu până în ultimele zile, atunci când medicii i-au permis soției acestuia să vină și să-și ia adio de la acesta.

 

  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoționant după ce tatăl ei s-a stins din viață! "O să te fac mândru!"

Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

Cea mai bună friptură de pui: pui mănăstiresc. Este pur și simplu delicios. Rețeta lui Radu Anton Roman

Familia lui Florin Salam riscă dosar penal! Ce se întâmplă la priveghiul lui Neluțu Stoian

Ultimul mesaj al lui Neluțu Stoian de pe patul de spital. Ce rugăminte a avut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies