ADEVĂRUL ȘOCANT! Ce a făcut Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, cu puțin timp înainte de a leșina pe teren. Ce l-a afectat atât de tare pe oltean de nu i-a mai rezistat inima EXCLUSIV

Eugen Neagoe a fost, ieri, la un pas de moarte, după ce a făcut un infarct în timpul meciului Dinamo-Universitatea Craiova

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

In articol:

  ȘOC TOTAL aseară la meciul din Liga 1 Dinamo-Universitatea Craiova. La mijlocul primei reprize, antrenorul ”câinilor roșii” Eugen Neagoe a leșinat, chiar în brațelele medicului echipei, Liviu Bătineanu.

  ”A suferit un infarct miocardic. Toți ne-am speriat teribil, am crezut, pur și simplu, că moare”, avea să spună imediat după partidă Florin Prunea. ”M-am speriat atât de tare, mai ales în momentul în care  doctorița de pe Ambulanță era și ea îngrijorată ca îl pierdem. Abia în clipa în care am văzut ca pornește aparatul acela de măsurat partea cardiacă și Eugen respiră, am realizat că și-a revenit un pic. Sa îl ajute Dumnezeu sa se facă bine ", a mai menționat , șeful clubului Dinamo la DigiSport.

  Citeste si: Dan Alexa rămâne la Astra. Decizie de ultim moment din lumea sportului

  Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, despre cazul Sorina! ”Un circ grotesc și inuman”

  Citeste si: Gabi Tamaș a fost dat dispărut, dar Anamaria Prodan l-a ”scos” la suprafață și s-a pozat cu el! ”Fără pereche”

  fara descriere

  Eugen Neagoe a văzut moartea cu ochii! ”A acuzat niște dureri, ca niște gheare în zona inimii și s-a făcut livid la față”  

  Surse apropiate tehnicianului dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevarat cu el și de ce a ajuns în situație critică. ”Eugen Neagoe a văzut moartea cu ochii, dar puțini știu că el s-a simțit rău în ultimele zile! Tensiunile de la Dinamo, atacurile suporterilor și ale oamenilor care și-au dat cu părerea din exterior l-au afectat teribil. De altfel, din cauza stresului, în ziua meciului, Eugen a fumat trei pachete de țigări și a băut întruna cafele. Le cerea și să fie tari. La un moment dat, chiar a acuzat niște dureri, ca niște gheare în zona inimii și s-a făcut livid la față, dar a trecut peste ele. Astea au fost primele semne, însă nimeni nu le-a luat în seamă. Abia în timpul meciului, el nu a mai rezistat și s-a prăbușit pe teren. Apoi, ce s-a întâmplat a vut toată lumea”, aveau să povestească persoane din preajma antrenorului.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate