Vedete

Adi Blidaru a comentat aspru blocajul Faimoşilor! Sora Cristinei l-a contrazis şi s-au incins spiritele

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adi Blidaru a comentat aspru blocajul Faimoşilor! Sora Cristinei l-a contrazis şi s-au incins spiriteleicon photo
 
Adi Blidaru şi sora Cristinei Nedelcu vorbesc la FanArena despre problemele Faimoşilor. Cei doi au păreri complet diferite, iar acest lucru a dus la mici tensiuni. 
 
Adi Blidaru consideră că fosta lui colegă, Cristina, a greşit faţă de Paulă, dar şi în momentul în care s-a aliat cu Giani Kiriţă.
 
 
Sora Cristinei a fost deranjată de părerea lui Adi şi a sărit în apărarea ei.
 
"S-a adunat mult stres, oboseală. Când se joacă pentru medalie, toţi pot juca. Pot câştiga şi în faţa lui Iulian şi a lui Alin. Se menajează în rest. Eu nu cred că ele au orchestrat ieşirea cuiva", a spus Corina, sora Cristinei.
 
 
"Eu nu cred că nu îşi dau interesul. Fetele aduc mai multe puncte, însă băieţii de la Războinici sunt foarte buni. Mie nu-mi place când o văd pe Cristina că se răsteşte la colegi sau că face front comun cu Giani. Eu o ştiu pe Cristina altfel. Nu vorbeşti aşa, se vede urât. Nu vreau să spun nimic rău de Cristina pentru că eu o stiu altfel. Giani daca simte că are un aliat face şi mai rău. Înjură. Cine a avut ceartă cu Giani sau cu ea, a plecat acasă", a spus Adi Blidaru.
 
"I-ai pus o etichetă urâtă şi nu îmi place. Nu consider că ai dreptate.", a mai spus Corina. 
 
 
 
 
 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune