LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Adi Cristea, refuzat de o concurenta la Next Top Model! "S-a dat la mine, dar nu vreau sa fiu cu el"! Tanara o face praf si pe Bianca - "Nu imi place deloc de ea! Nu o apreciez!"

Adi Cristea nu este prea cuminte si nu renunta la vechile obiceiuri. Iubitul Biancai Dragusanu a vrut sa agate o concurenta de la Next Top Model, dar aceasta nici nu a vrut sa auda de el.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi il considera un barbatu dragut, Lavinia Furtuna nu vrea sa se incurce intr-o relatie cu fotbalistul pentru ca nu apreciaza nestatornicia acestuia. "M-a abordat in club. Doua seri la rand. Mi-a cerut numarul de telefon, dar nu am vrut sa i-l dau. Nu e un barbat urat, dar nu vreau o relatie cu el. Nu am zis niciodata ca as refuza vreun fotbalist, dar nu el.", a spus Lavinia Furtuna la Acces Direct.

Dupa ce l-a refuzat pe Cristea, Lavinia a facut-o praf si pe Bianca despre care a spus ca este o femeie care nu ii place pentru ca este mult mai tunat. "Bianca nu imi place. Eu apreciez mai mult persoanele care sunt naturale", a mai spus aspiranta la titlul de Next Top Model.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate