Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj!

Adi Cristescu şi-a început cariera foarte devreme. La 3 ani şi jumătate lua primele lecţii de pian, compunând prima melodie în şcoala primară.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDupă ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educaţia muzicală la Conservator la secţia de Compoziţie Jazz. În paralel, spiritul său creativ neobosit l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzică pentru scurt şi lung metraje realizate de regizori celebri. Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obişnuit cu luminile reflectoarelor şi cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii.

Despre Voltaj spune că este probabil cea mai mare provocare din viaţa sa de artist: „Îi cunosc pe băieţi de mult timp, le ştiu traseul profesional şi îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar ştiu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, faptul că sunt ca o familie, se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă şi că pot să îi ajut să dezvoltăm lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, aşa cum sunt obişnuiţi fanii Voltaj.”

Cei 5 băieţi ai trupei Voltaj, Călin, Gabi, Prunus, Adi şi Oliver se pregătesc intens în aceste zile de concertele acestui sfârşit de an şi de noul single care va fi lansat în luna ianuarie.

„Voltaj este şi a fost dintotdeauna un proiect unic în peisajul muzicii româneşti. De când i-am cunoscut pe băieţi, mi-am dat seama că nu pot fi în niciun fel deturnaţi de la scopul lor principal: acela de a fi cea mai bună trupă românească.  Au reuşit să se impună prin muncă, pasiune şi unitate. În această trupă nu există un singur compozitor, producător sau muzician, fiecare dintre ei are un aport egal în crearea unei piese, de la compoziţia piesei şi a versurilor la producţia finală. Mă bucur că Adi este un muzician prin excelenţă, cu experienţă în producţie, compoziţie şi concerte live, sunt sigur că va completa cu succes trupa Voltaj”, a declarat Dan Popi, directorul casei de discuri care se ocupa de trupa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate