Adi de la Valcea, primit ca un superstar in Spania: “Patronul clubului mi-a anuntat sosirea in reviste mondene, a pus bannere cu mine in tot orasul. M-a cazat la un hotel de cinci stele, cu 54 de etaje”

Adi de la Valcea este un cantaret de muzica de petrecere foarte cunoscut, apreciat si solicitat. Romanul are concerte atat in tara, cat si in strainatate si de fiecare data este tratat ca un rege.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereAdi de la Valcea a cantat in multe tari, insa cel mai mult i-a placut, spune el, in Spania.

"Suntem bine primiti peste tot, dar orasul meu favorit e Benidorm din Spania. Peste tot vezi numai zgarie-nori, ca-n Manhattan. Eu am stat la un hotel de cinci stele, cu 54 de etaje. Patronul discotecii unde am cantat era spaniol si m-a primit ca pe un superstar. Mi-a anuntat sosirea in reviste mondene, a pus bannere cu mine in tot orasul. Ma striga "suparat", ca ii placea mult melodia. M-am simtit excelent acolo. E si o destinatie excelenta de vacanta, m-a stimulat pana si la shopping. Cand am fost acolo in interes profesional, doua zile, am gasit timpul necesar sa merg si in cateva magazine sa le cumpar cadouri copiilor si frumoasei mele sotii", a declarat Adi de la Valcea pentru WOWbiz.ro.fara descriereBenidorm este destinatia preferata a solistuluifara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate