Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues: "Puteam sa cant din prima rock, dar la mine-n frigider ar fi fost mult loc” VIDEO

Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues, acesta fiind un admirator al acestor genuri muzicale.

Autor: Matei Vaihan

Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues. Cantaretul a intrat in studioul de inregistrari si a interpretat un blues, la chitara, rezultatul fiind unul apreciat de toata lumea. „O strofa din povestea vieţii mele, e timpul pentru blues”, a explicat Adi de la Valcea.( vezi cat de sexy e nepoata lui Adi de la Valcea)

Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues: "Am cantat manele, asa a vrut inima"

„De mic vroiam sa cant/S-ajung si eu ceva/Si am cântat manele/Asa a vrut inima/Dar cu timpul am aflat/Ca-n inima e loc/Ca am o inima asa mare/Si pentru blues sau rock/ Puteam sa cant din prima rock/Dar la mine-n frigider ar fi fost mult loc”, sunt versurile melodiei, in care Adi de la Valcea recunoaste, cu umor, ca manelele i-au adus prosperitate.

Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues: "Sunt rocker la baza"

Faptul ca Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues a fost apreciat. „Nu stiu eu cat rock poti canta, dar la blues ai viitor mare! Mi-a placut mult influenta blues-ului autohton (Andries) in bucata asta..!

Bravo!”, i-a transmis un amic. „Sunt rocker la baza. Dar cand îmbătrânim, o dam in blues”, a raspuns Adi de la Valcea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies