Adi Minune l-a refuzat vehement pe Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale! „Nici dacă mă plătești nu cânt!”

Cosmin Contra a fost refuzat vehement de Adi Minune. L-a rugat să-i cânte o melodie, dar a primit un răspuns descurajant!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adi Minune și Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale, au dat nas în nas miercuri seara, într-un restaurant de lux din zona Herăstrău a Capitalei. Selecționerul se afla în compania altor trei amici și era dornic de distracție, după ce asistase la meciul Dinamo – Poli Iași, care s-a terminat cu scorul de 0-0.

Văzându-l pe celebru manelist în același loc în care era și el, Cosmin Contra i-a cerut acestuia să-i cânte o melodie. S-a dus la masa lui și l-a abordat fără nicio reținere pe artistul care se afla acolo în calitate de invitat

„Trăiască neamul tău, cântă-mi măcar o singură melodie! Te plătesc, te cinstesc, fratele tău o să aibă grijă de tine, nu o să-ți pară rău”, i-a spus Cosmin Contra cunoscutului artist, relatează Cancan.

Citeste si: Ce era de fapt obiectul misterios de pe fața lui Răzvan Ciobanu! Mulți au crezut că este o mască, dar în realitate...

Citeste si: Radu Mazăre ar putea rămâne fără hotelul din Madagascar! Un fost partener de afaceri vrea afacerea

Citeste si: Incredibil, cum sunt rochiile de mireasă ale Adelinei Pestriţu! Vedeta va arăta DIVIN la nuntă! "Decoltată, sexy şi provocatoare" Declaraţii exclusive!

fara descriere

Adi Minune l-a refuzat vehement pe Cosmin Contra

Răspunsul pe care i l-a dat Adi Minune lui Cosmin Contra l-a luat pe acesta prin surprindere. În ciuda insistențelor antrenorului echipei naționale, manelistul nu s-a lăsat înduplecat.

Boss-ule, dacă mă apuc să cânt, îmi dău ăștia «teroare». Dacă bag o melodie, mă vor ține toți până dimineața, vor dori dedicații, tot tacâmul. Înțelege-mă și pe mine, sunt aici doar ca invitat! Băi, Cosmine, nici dacă mă plătești nu cânt!”, i-a răspuns el.

“Nu, frate, stai liniștit, hai să facem un șpriț frumos, să ne distrăm, să fie toată lumea fericită! Te roagă fratele tău!”, i-a mai spus Cosmin Contra înainte de a se îndepărta resemnat de masa artistului, relatează sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate