Adi Minune o să ia foc când o să vadă ce a spus Iulia Albu despre fiica lui. De data asta, e "groasă"

Iulia Albu, comentariu HALUCINANT despre Carmen Minune. Uite ce a spus despre o ţinută sexy a artistei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Iulia Albu are un stil unic de a comenta ţinutele vedetelor. O face cu umor, dar şi cu argumente solide, aşa ca puţini sunt aceia care au cum să-i combată criticile.

Ei bine, asta nu înseamnă însă că persoanele publice nu se mai supără câteodată ca "măgarul pe sat", cum se spune în popor.

Nu este cazul lui Carmen, fiica lui Adrian Minune, o tânără frumoasă, talentată şi extrem de bine educată care a fost de curând sub lupa Domniţei de Alba, după ce a făcut o şedinţă foto...controversată.

Iulia Albu, comentariu HALUCINANT despre Carmen Minune. "Dar ce facem cu extensiile de vrăjitoare?"

Probabil că Adi Minune nu va fi prea încântat dacă va citi comentariile fashion editor-ului, dar mai mult ca sigur o să-i treacă repede supărarea pentru că nu e un om ranchiunos. 

fara descriere

"Karmen zace pe un jilţ din fildeş (sper că nu). Oare lupul ce zice? Nu de alta, dar scufiţă roşie mai porno de atât nu am întâlnit. Dar despre asta ne poate da mai multe detalii fotograful amator, care a surprins instantaneul cu telefonul mobil. Karmen a învăţat lecţia: roşul se poartă doar cu roşu. Dar ce facem cu extensiile de vrăjitoare? Şi acum, sincer, se duce cineva undeva vreodată îmbrăcat în body?

… Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi şi după shooting au înfulecat un mic cu bere, chiar dacă pe noi nu ne-au chemat!", a scris Iulia Albu pe site-ul ei iuliaalbu.com

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate