Adi Minune recunoaste ca are probleme cu interlopii: "De multe ori am fost amenintat si injurat" - Cati, sotia lui, este ingrijorata

Adi Minune a fost citat ca martor in dosarul in care este implicat Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAdi Minune a fost azi la DIICOT sa dea declaratii in dosarul in care este implicat si Florin Salam. Manelisul a recunoscut intr-un interviu acordat unei emisiune de la Antena 1 ca a fost de multe amenintat la petreceri si ca munca lui este destul de periculoasa.

"Exista sacrificii, risc, chiar am un dosar pe rol, s-a intampla ca la o petrecere lumea s-a batut, s-au taiat. Exista pericolul sa nu mai ajungi acasa la copii. Am fost si amenintati, injrati. Noi aducem niste bani acasa cu riscul vietii noastre, cu sanatatea pe care o investim castigand acesti bani. La batranete ne dam seama ca banii nu au nicio valoare. Noi cantam la fel si fel de oameni, de la patura de jos pana la presedintele tarii", a spus Adi.

"Mi s-au intamplat foarte multe. Am avut probleme cu interlopii, incepand de la varsta de 13 ani, apoi la 17 ani cand am fugit cu Cati kalooga_36441" ,a  spus Adi.

fara descriereSotia lui a recunoscut ca ii este teama de fiecare data cand Adi pleaca la o cantare. "M-am temut de mai multe ori cand pleca de acasa fiindca nu mai stiam cand se intoarce".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate