Adi Minune, show cu damigeana! Artistul, surprins în ipostaze de neimaginat

Adi Minune este, cu siguranţă, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele din România, iar show-urile lui aduc, de cele mai multe ori, mii de oameni care se înghesuiesc pentru a apuca să facă o dedicaţie şi pentru a-l asculta.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Chiar dacă este o adevărată vedetă a lumii muzicale de la noi, Adi Minune nu refuză să se distreze cu amicii săi sau să petreacă la modul cel mai simplu cu putinţă.

Iar de curând, artistul a încins o paranghelie de zile mari, departe de ochii presei şi de cei ai fanilor săi.

Cu toate acestea, câteva forografii realizate în timpul petrecerii îl arată pe celebrul manelist cum este el, de fapt. Adică, fără fiţe, fără să simtă nevoia să bea şampanii de mii de euro pentru a avea o seară care să fie pe gustul lui. Ba chiar, am spune noi, dimpotrivă. Adi Minune fiind surprins în momentul în care se ”hidrata” cu un vin simplu. ”De casă”, specific românesc, ”îmbuteliat” într-o damigeană uriaşă.

Şi, dovedind o sete demnă de invidiat, Adi Minune, chinuindu-se cu respectiva damigeană, a ”gustat” din vinul pus la dispoziţie de gazde, distrându-se copios pe seama momentului, înconjurat de câţiva amici de-ai săi.

Adi Minune, carieră de peste 25 de ani în muzică

Adi Minune, deşi are doar 44 de ani, este unul dintre artiştii care se pot lăuda cu o carieră de peste 25 de ani în lumea manelelor.

El a dat lovitura, imediat după Revoluţie, când a devenit unul dintre pionierii acestui ge muzical, iar talentul indiscutabil pe care îl are l-a transformat într-un adevărat simbol al genului. Mai mult decât atât, Adrian nu s-a mulţumit cu o carieră muzicală, el reuşind să apară în mai multe filme şi s-a implicat, pentru o scurtă perioadă, şi în politică, el devenind consilier local în localitatea natală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Karmen, fiica lui Adi Minune, şedinţă foto mai fierbinte ca niciodată

Cumnata lui Adi Minune, bomba sexy la propria nunta! Decolteu ametitor pentru Alexandra, manelistul, cel mai mandru nas FOTO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cristi Borcea a iubit-o pe Valentina Pelinel încă de când era însurat cu altcineva

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies