Adi Nartea, depistat cu o tumoare! Actorul din serialul Vlad a fost operat în Franța

Adi Nartea, depistat cu o tumoare! Protagonistul din serialul Vlad a avut mari probleme de sănătate.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Adi Nartea, depistat cu o tumoare! Actorul din serialul Vlad a fost operat în Franța, după ce a fost depistat cu o tumoare la cap.

Actorul a stat de vorbă cu Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața lui.

Adi Nartea, depistat cu o tumoare

Adi Nartea, actorul din serialul Vlad, a fost depistat cu o tumoare  în urmă cu patru ani. Primul simptom pe care actorul l-a avut a fost o ureche înfundată, iar după mai multe investigații a aflat, de fapt, care era adevărata problemă.

Citeste si: Vlad, sezonul 4. Când va apărea ultimul sezon al serialului românesc

”Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept.

 Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept.

Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez.

Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior”, a spus actorul în cadrul unui podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Adrian Nartea a fost îndemnat de mama sa să facă mai multe investigații, printre care și un RMN. Tot aceasta a fost cea care i-a dat cumplita veste. Astfel, actorul a mers la mai mulți medici neurologi și neurochirurgi.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

”După am asociat. Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului.

Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare”, a mai spus Adi Nartea.

Adrian Nartea, din nou tată de fată! Soția celebrului actor a născut: „Începe un nou capitol în viețile noastre”

Adi Nartea
Adi Nartea[Sursa foto: MediaFax Foto]

Adi Nartea, diagnosticat cu schwanom de trigemen 

Adi Nartea a descoperit că are o tumoare intra-craniană, care se numește schwanom de trigemen, iar dacă nu ar fi descoperit-o la timp, lucrurile ar fi putut să se agraveze.

”Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc.

Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă.  Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mărturisit Adi Nartea.

Adi Nartea
Adi Nartea[Sursa foto: MediaFax Foto]

Adi Nartea, operat în Franța

Medicii i-au spus lui Adrian Nartea că există o mare probabilitate de a rămâne desfigurat în urma operației prin care avea să treacă și că ar fi bine să se reorienteze profesional.

”Îmi aduc aminte că primul medic, specializat pe imagistică, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă m-a văzut pe la televizor. I-am spus că da și mi-a zis: «Ar fi ok dacă ai începe să te reorientezi spre un job în care nu prea ai de-a face cu oamenii, pentru că după intervenție este risc mare să rămâi desfigurat»”, a povestit actorul.

Citeste si: Adrian Nartea e soțul perfect! Actorul e căsătorit cu un fotomodel! Cum arată soția acestuia

În cele din urmă, Adi Nartea s-a operat de două ori la Lyon în Franța. Tumoarea i-a fost extirpată în a doua intervenție chirurgicală prin care actorul a trecut.

”Era o chestiune de câteva săptămâni, o lună, în care trebuia intervenit. Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus Adi Nartea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad, sezonul 4, PROGRAM TV. Vezi care sunt zilele de difuzare ale serialului produs în România

Adrian Nartea, din nou tată de fată! Soția celebrului actor a născut: „Începe un nou capitol în viețile noastre”

Adrian Nartea e soțul perfect! Actorul e căsătorit cu un fotomodel! Cum arată soția acestuia

Horoscop Zilnic Marți 28 Septembrie 2021: Taurul se va simţi deosebit de înviorat şi va căuta experienţe care îl vor face să se simtă proaspăt şi plin de energie

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies