Paparazzi

Adi Sîna nu se desparte de inelul primit cadou de la Anca Serea! Acum, îl accesorizează şi cu un telefon colorat VIDEO

Adi Sînă poartă mereu un inel mare, cu pietre preţioase, iar bijuteria are o poveste aparte pentru că este dăruită de soţia lui, Anca Serea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Adi Sîna nu se desparte de inelul primit cadou de la Anca Serea! Acum, îl accesorizează şi cu un telefon colorat VIDEOicon photo

Din 2017, când a primit inelul de la soţia lui, Adi Sînă nu prea s-a mai despărţit de el. Zilele trecute, artistul a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla într-un mall. Îmbrăcat într-un palton, cu şapcă pe cap şi ochelari de soare, Sînă butona de zor un telefon roşu. 

Pe mâna în care ţinea mobilul sclipea celebrul său inel. Bijuteria este într-adevăr una deosebită şi puţini bărbaţi s-ar încumeta să o poarte.

Inelul este o piesă vintage şi este bătut în safire şi diamante, a declarat în urmă cu ceva timp artistul, lăudându-se cu darul de la soţia sa.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune