Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a postat pe Internet schema de tratament împotriva noului coronavirus

Medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar, după ce a postat schema de tratament împotriva COVID-19.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a postat schema de tratament împotriva COVID-19. În urma cu doar câteva ore, cadrul medical a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care le spunea oamenilor care sunt drepturile pacienților infectați cu noul coronavirus. De asemenea, mai adăuga faptul că trebuie să le solicite medicilor schema de tratament folosită pentru infecția cu COVID-19.

Adina Alberts, cercetată disciplinar

Astfel, ca urmare a postării de pe Internet, Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor și se va începe o cercetare disciplinară împotriva ei.

Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a postat pe Internet schema de tratament împotriva noului coronavirus

”Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!

Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient.

Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.

Citeste si: Sfatul Dr. Adina Alberts: ”Oameni buni, vreți să slăbiți? Scoateți aceste două legume din alimentație”

Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să

încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată.

Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai... Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:

1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.

2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant

3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră

4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol

5. Probiotice

Citeste si: Adina Alberts îi cere profesorului Streinu-Cercel să se vaccineze în direct! ”Injectați-vă în fața noastră, arătați-ne cum se face”

6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B

7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.

8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.

9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând... deocamdată puțini au acces la aceasta.

10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă.”, scrie Adina Alberts.

👇👇👇👇 Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o...

Publicată de Dr Adina Alberts pe  Marţi, 16 martie 2021
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dr. Adina Alberts, declarații despre vaccinul Pfizer - BioNTech: “Este contra naturii! Sputnik V e o opțiune mai bună, la fel și cele chinezești!”

Adina Alberts îi cere profesorului Streinu-Cercel să se vaccineze în direct! ”Injectați-vă în fața noastră, arătați-ne cum se face”

Adevărul despre internarea fostului soț al Adinei Alberts. De ce a murit, de fapt, bancherul olandez: „A contactat o infecție...”

Horoscop Zilnic Joi 28 Octombrie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere, Săgetătorii au nevoie neapărat de o schimbare

Au bătut palma pe comoara României! Se vinde totul. O vom pierde definitiv

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies