Adina Alberts, despre educația sexuală în școlile din România: „O aberație”

Adina Alberts, despre educația sexuală în școli. Cunoscutul medic a dezvăluit pe pagina sa de socializare cum ar trebui să fie abordate aceste ore în școli.

Autor: M.V.

Medicul Adina Alberts a vorbit pe pagina sa de socializare despre educația sexuală în școli, după ce aleșii statului au votat în Parlament introducerea în școală a educației sanitare.

Potrivit Adinei Alberts, aceasta este de părere că este o aberație și că ar trebui ca aceste ore să fie predate de către specialiști, care să pună accent pe sănătatea și igiena sexuală, într-un mod pe care copiii trebuie să îl înțeleagă ușor.

Citeste si: Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Iată ce a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de socializare:

Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE!

V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.
Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT!

“Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu. Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Vezi pe kfetele.ro de ce ar trebui să țină cont Ministrul Educației, Monica Anisie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies