Adina Alberts îi cere profesorului Streinu-Cercel să se vaccineze în direct! ”Injectați-vă în fața noastră, arătați-ne cum se face”

Medicul Adina Alberts i-a cerut profesorului Streinu-Cercel să se vaccineze în direct pentru a transmite un mesaj puternic populației.

Adrian Streinu Cercel
Adrian Streinu Cercel a lăudat vaccinul
Autor: Radu Constantin

In articol:

Adina Alberts, unul dintre medicii români care și-au manifestat rezerve față de vaccinul anti-COVID-19, i-a lansat o provocare profesorului Adrian Streinu-Cercel: aceea de a se vaccina în direct, la un post de televiziune, pentru a convinge populația că nu există riscuri sau că acestea sunt foarte mici.

Adina Alberts: ”Domnule profesor, dați-ne o lecție”

”Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez :"vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput". Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse. Ați auzit probabil că acest vaccin a produs cel puțin 4 paralizii de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida... De encefalopatia doctoriței de 32 de ani din Mexic... De bătrânii care au murit în Norvegia și în Israel, la 2-3 zile după vaccinare... De asistentul de la Constanța care a făcut infarct după vaccinare... De asistenta Sonia Acevedo care a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului. Mamă a doi copii, asistenta în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto.

Despre toate aceste decese ce să credem?

Adrian Streinu Cercel
Adrian Streinu Cercel a lăudat vaccinul

Revenind. Dumneavoastră, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie. Peste o săptămână, pe 17 ianuarie 2021 se împlinesc exact 21 de zile. Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct.

Veți transmite astfel un puternic semnal pozitiv. Lumea va capătă încredere și vă va urma. Arătați-ne dvs cum se face.

Citeste si: Dr. Adina Alberts, declarații despre vaccinul Pfizer- BioNTech: “Este contra naturii! Sputnik V e o opțiune mai bună, la fel și cele chinezești!”

Citeste si: Primești aproape 60.000 euro dacă te muți cu familia în această zonă. Au început să vină doritori din toată lumea- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dacă toate acestea nu înseamnă nimic și sunt doar simple coincidențe, iar vaccinul nu are nicio legătură cu situațiile dramatice de mai sus, plus multe altele, acceptați sugestia mea, și vaccinați-vă în văzul tuturor românilor. Dați-ne o lecție pe care să o “ținem minte”, nouă, profanilor care suntem sceptici vizavi de siguranța serurilor ce introduc în celulele umane ARN viral determinând reacția dură a sistemul imunitar, care ulterior se îndreaptă, uneori cu toată forța, împotriva acestor celule proprii modificate”, a scris Adina Alberts pe contul ei de socializare.

Medicul a dezvăluit că are informații conform cărora membrii personalului medical sunt supuși la presiuni pentru a se vaccina.

”Circulă zvonul că personalul medical care nu se vaccinează își pierde postul”

”Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc. Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul. Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!

Citeste si: Sora Adinei Alberts este măicuță! „Greu ne-am regasit, greu am ințeles alegerea facută de ea!”

Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dumneavoastră”, a mai scris Adina Alberts.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Rafila a fost infectat cu COVID-19: ”Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu”

Olivia Steer, umilită de autorități din cauza unei moșteniri uriașe! Vedeta e foc pe primar: a cerut să fie amendat cu 1.000 euro pe zi. Dezvăluiri exclusive

Cât plătește o familie pentru măștile de protecție pe care e obligatoriu să le poarte! Pentru un an, suma e uriașă pentru mulți

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Veste bombă despre Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin? A fost filmat

De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde. Trucul interesant te ajută să economisești timp

Directorul ANM: Va fi o vară a extremelor! Cum ne vor fi afectate vacanțele

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies