Vedete

Adina Bourceanu, primele declaratii dupa nunta "secreta"! Ce spune despre o a treia sarcina

Adina si Alex Bourceanu sunt impreuna de 15 ani si au doi copii, insa au facut nunta recent, in luna iunie, in Grecia. Cei doi si-au dorit o nunta departe de casa. Nasi le-au fost Anamaria Prodan Reghecampf si sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"După 15 ani, da,  suntem oficial căsătoriţi. Aveam 14 ani când ne-am căsătorit, ne plimba de mânuţă, asta a fost situaţia atunci. Lucrurile au mers mai departe, am făcut doi copii şi o nuntă frumoasă. A fost o altfel de nuntă, nu ne doream ceva clasic, mai ales că suntem din Moldova, am vrut să scăpăm de clişeele tipice. Ne-am luat familia şi prietenii apropiaţi. Nu a fost costisitor, nu ne-a costat mult, sincer nu am făcut un calcul. Am plecat ca un autocar, am închiriat mai multe locaţii una de alta", a declarat Adina Bourceanu la TV.

Adina si Alex nu planuiesc sa aiba un al treilea copil, insa sotia fotbalistului spune ca este binevenit daca se va intampla. "Avem doi copii drăguţi, sănătoşi, nu sunt însărcintă acum, nu ne mai trebuie altceva. Nici Alex nu îşi mai doreşte, doar bunicii. Nu-mi mai doresc trei copii, sunt împlinită, dacă se întâmplă, e binevenit, acum avem alte priorităţi. Am trecut şi prin multe greutăţi. Am avut un weekend de miere, nu a fost o perioadă uşoară, eu nu puteam să îmi iau concediu, iar Alex a plecat să facă recuperare", a mai spus Adina Bourceanu.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate