Adina Buzatu da sfaturi bancherilor: “Fiti originali si pedanti!”

Invitata la Gala Financial Leaders’ Hall of Fame 2012, care a avut loc saptamana trecuta la hotelul Marriott din Capitala, Adina Buzatu a profitat de ocazie pentru a face cateva recomandari barbatilor din domeniul financiar- bancar.

Distribuie pe:

Stilistul a marturisit ca recunoaste oricand autoritatea specialistilor in fiecare zona de activitate si crede ca intotdeauna o imagine buna poate contribui la performanta profesionala a acestora.

“Cand vine vorba de finanate, eu ascult cu sfintenie ce spun specialistii, dar nu ma sfiesc sa le dau la randul meu cateva sfaturi atunci cand este vorba de stil. Le recomand bancherilor romani sa fie originali si atenti in compunerea tinutelor. Sunt constienta ca meseria lor presupune formalism, dar in acelasi timp sunt convinsa ca pot fi eleganti si supunandu-se rigorilor vestimentare. Cele mai comune greseli pe care le fac barbatii din zona financiar-bancara sunt lungimea si largimea exagerata a pantalonilor, precum si purtarea unor pantofi urati sau ponositi.  Trebuie sa renunte la aceste obiceiuri care le strica imaginea. Aduceti-va aminte faimoasa aparitie a lui Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania, cu pantofii gauriti in talpa. Acest exemplu este categoric unul care nu trebuie urmat”, a spus Adina Buzatu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate