Adina Buzatu, debut in film! VEZI in ce productie a avut un rol: "Am avut emotii"

Stilistul Adina Buzatu si-a facut debutul in lumea filmului. Ea a acceptat invitatia regizorului Toma Enache de a aparea in productia “Nu sunt faimos, dar sunt aroman”, care va putea fi vizionata incepand de maine in cinematografele din Romania.

Distribuie pe:

fara descriereFilmul a fost realizat pornind de la ideea originala de a reconstitui artistic mediul in care traiesc aromanii, fie ca este vorba de SUA, Macedonia, Grecia sau Romania. Este primul film din istorie jucat in aromana.

Adina Buzatu a jucat propriul rol, acela de stilist si proprietar de magazine, dar nu in Romania, ci in Statele Unite. “Am avut putine emotii, pentru ca ma aflu la prima experienta de acest gen, sper insa ca m-am descurcat decent. Nici nu pot pretinde mai mult, doar nu sunt actrita. Mi-a placut foarte mult proiectul lui Toma Enache, mi se pare o idée foarte buna, si am acceptat cu placere invitatia sa de a aparea in film”, a declarat Adina Buzatu, care a contribuit si la partea de costume, furnizand intreaga vestimentatie a personajului principal masculin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate