Adio petrece! Pe ultima suta de metri, Adi Cristea a renuntat sa isi mai serbeze ziua de nastere! Vezi cine i-a “stricat” mult trambitata sarbatoare de azi!

Timp de doua saptamani s-a spus ca Adrian Cristea urmeaza sa isi serbeze ziua de nastere, cu mare fast, la Ambasad’or! Surprinzator insa, cu doar o zi inainte de eveniment, totul s-a amanat, din motive bine intemeiate!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAstazi, Adrian Cristea implineste 30 de ani si, in loc de petrecere, va trebui sa stea in cantonament cu echipa Steaua! Antrenorul Reghecampf nu a fost de acord sa ii dea liber jucatorului in aceasta etapa si, astfel, evenimentul pe care l-a organizat va trebui sa se amane!

Surse din preajma jucatorului sustin ca acesta a fost nevoit sa se conformeze si sa tina cont de programul formatiei sale! “Cand a citit prin presa ca Adi urma sa petreaca azi, de ziua lui, antrenorul l-a luat la o discutie si i-a explicat ca este imposibil sa faca acest lucru! El il considera important pentru echipa si l-a oprit in lot pentru meciul de duminica! I-a convenit sau nu, ce mai conteaza, Cristea a facut ce i-a spus Reghe, in plus, si-a anuntat toti prietenii sa nu se mai prezinte la cheful de la ballroom-ul din Otopeni!”,  a povestit un amic de-al fotbalistului!

Aceleasi surse spun ca Adi isi va serba totusi ziua de nastere, insa abia in weekend-ul viitor, si , posibil, intr-o cu totul alta locatie!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate