LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Adio rasfat de Revelion! "Regele asfaltului", Nelu Iordache ramane la parnaie!

Omul de afaceri Nelu Iordache isi va petrece Revelionul dupa gratii, in celula din arestul Politiei Capitalei. Tribunalul Bucuresti a prelungit, astazi, cu 30 de zile mandatul de arestare preventiva emis pe numele acestuia, in dosarul in care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei, bani proveniti de la Uniunea Europena.

Distribuie pe:

fara descriereNelu Iordache, supranumit "Regele asfaltului"Tribunalul Bucuresti a luat astazi in discutie cererea procurorilor anticoruptie de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive in cazul omului de afaceri Nelu Iordache. Solicitarea a fost dezbatuta in sedinta secreta, iar dupa deliberare, judecatorii au admis propunerea DNA si au dispus prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare emis pe numele lui Nelu Iordache. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Nelu Iordache a fost arestat preventiv in 2 decembrie, in dosarul in care procurorii anticoruptie il acuza de faptul ca, in calitate de administrator al firmei SC Romstrade SRL, ar fi schimbat ilegal destinatia sumei de 25 de milioane de lei, bani incasati in vederea proiectarii si executiei lucrarilor la primul tronson din autostrada Nadlac - Arad, lucrare finantata in proportie de 85 la suta din fondurile Uniunii Europene.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate