Admiratorii își pot lua rămas bun de la Tamara Buciuceanu, azi, la Teatrul Bulandra. Unde va fi înmormântată

Admiratorii își pot lua rămas bun de la marea doamnă a teatrului românesc, astăzi, la Teatrul Bulandra.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Sicriul cu trupul neînsiflețit al Tamarei Buciucenu Botez a fost dus în locul pe care actrița la iubit cel mai mult, și anume la teatru.

Citeste si: Deea, iubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel. Prima fotografie cu bebelușul

Citeste si: Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu! Marea actriţă încasa de 15 ani indemnizaţie de merit!

Citeste si: Doamna Isoscel, discretă până în ultima clipă! Ce dramă ascundea marea actriță Tamara Buciuceanu

Admiratorii își pot lua rămas bun de la Tamara Buciuceanu, azi, la Teatrul Bulandra. Unde va fi înmormântată

Toți oamenii care au iubit-o pe marea actriță pot veni la Sala Toma Caragiu să-i aducă un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu Botez.  
Vineri, la ora 9:30, sicriul va fi dus la Biserica Sf. Gheorghe Nou, actriţa urmând să fie înmormântată, în aceeaşi zi, la Cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti, potrivit Teatrului Metropolis.
Fondatorul Teatrului Metropolis, George Ivașcu a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre ultimele conversații cu Tamara Buciuceanu.
„Când am pornit construcţia acestui teatru, m-a frământat mult ideea găsirii unui principiu unificator în lumea fragilă a teatrului, în care frumuseţea se măsoară şi se consumă în seara spectacolului, dar şi piere odată cu încheierea acestuia. Am convingerea că astăzi, tocmai pentru că valoarea prezentului se măsoară atât de simplu în sintagma lui ‘acum şi aici’, nevoia bucuriei celebrării marilor valori pe care teatrul romanesc le are este cu atât mai acută.

Am considerat că actul firesc al rememorării nu este doar unul necesar, ci este de datoria noastră, a generaţiilor mai tinere, să ne reamintim şi să omagiem ceea ce consfinţeşte de altfel teatrul dintotdeauna – actorul. Aşa s-a născut ideea galelor de la Metropolis. Acum un an, exact în luna octombrie, gândurile mele se îndreptau din nou către doamna Tamara Buciuceanu. Îi promisesem atunci, când am sunat-o de ziua ei, în august, să-i dedicăm o gală, o seară… aici, la Metropolis. 'O seară între prieteni', îmi completa ea. 'O oră şi nu mai mult. Atât. Discret, te rog, şi fără fast'. Asta era şi esenţa doamnei Tamara Buciuceanu, regina comediei româneşti: generozitatea fiinţei sale de a spera ca fiecare să-i devină egalul dumneai”, se arată într-un comunicat semnat de George Ivaşcu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate