Adolescentă de 16 ani, păcălită de un "Loverboy" falit! Cum a convins-o să se lase de școală, să-și părăsească familia și să se prostitueze pentru el

Plini de bani pe internet, dar faliți în realitate, tot mai mulți indivizi reușesc să păcălească fete de școală, prin metoda "Loverboy".

Distribuie pe:

Autor: A.M.S.

VIDEO | Păcălită de un


In articol:

În Galați, copila care a căzut în plasa unui astfel de individ a fost silită să se prostitueze.

Individul care apare pe o platformă de socializare ca un băiat de bani gata trăiește de fapt de pe urma unei copile de doar 16 ani, pe care o forța să se prostitueze.

Fata, elevă la școala generală, l-a cunoscut pe individ online și acolo au început să converseze.

În discuțiile pe care le aveau, tânărul a ademenit-o cu aerul de cuceritor și a făcut-o să se îndrăgostească.

Citeste si: Alex Bodi a răspuns gestului umilitor făcut de Bianca Drăgușanu la adresa lui. Reacție neașteptată din partea afaceristului: „Focul a ars mai...”

Citeste si: Surpriză uriașă în showbiz. Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Ce doi s-au dat de gol pe Internet

Citeste si: Iancu Sterp, adevărul despre participarea la Survivor România! De ce a intrat abia la jumătatea competiției: „Nici nu mă mai așteptam...”

Fata şi-a părăsit familia

După ce a sedus-o, individul a convins-o să-și părăsească familia și să renunțe la școală de dragul iubirii. Odată ajunsă în Galați fata a fost cazată într-un apartament pe care bărbatul îl închiriase în regim hotelier, iar aici au început ororile.

Adolescenta a fost bătută în repetate rânduri și obligată să se prostitueze. Aproape un an de zile a fost exploatată fata, individul obținând de pe urma ei peste 100 de mii de lei.

În cadrul perchezițiilor făcute la domiciliul bărbatului oamenii legii au găsit mai multe sume de bani, dar și alte probe care îl incriminează.

Citeste si: Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a primit flori de la el: „Nu știe ce să mai facă pentru atenție”

Individul de 31 ani a fost prezentat marţi la Tribunalul Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate