Adolescenta s-a dezbrăcat la doctor. Când a văzut ce sâni are, mama fetei a început să plângă!

Sydney Allen, o tânără de 20 de ani din Clearwater (Florida), a reuşit să îşi surprindă total familia după ce a făcut o radiografie la cabinetul doctorului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Adolescenta a aşteptat interpretarea rezultatelor radiografiei împreună cu mama ei. Tânăra şi mama ei au mers amândouă la doctor.

Medicul a interpretat radiografiile în faţa celor două femei, iar în acel moment mama a aflat adevărul despre fiica ei. Tânăra avea piercing-uri în sâni, iar acest lucru a ieşit la iveală odată cu radiografia făcută. Nimeni din familia lui Sydney nu ştia acest lucru.

"Discutăm noi despre asta acasă", a fost prima reacţie a mamei tinerei atunci când a aflat. Discuţiile nu au degenerat însă acasă, mama tinerei calmându-se ulterior. Părinţii tinerei ar fi înţeles că Sydney este mai rebelă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

5 fantezii sexuale de pus in practica diseara

Caz şocant! Un doctor şi-a ucis fosta soţie, iar luni de zile a postat în locul ei pe Facebook, pentru a păcăli lumea că trăieşte

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies