Adolescentul de 17 ani din Botoșani, ucis de propria mamă, visa să devină fotbalist: „Era liniștit, așa era firea lui, un copil disciplinat”

Ionuț Nichifor din Săveni, Botoșani a fost înjunghiat mortal de mam lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ionuț Nichifor a murit după ce a fost înjunghiat de mama lui, în curtea casei, în timp ce pleca la școală. Băiatul era din comuna Săveni, județul Botoșani, și era elev la Liceul Tehnologic Petru Rareș. Din 2016 juca fotbal la o echipă de fotbal locală și visa să practice acest sport și în viitor.

„Era un băiat liniștit, nu se ținea de distracții, cum este tineretul din ziua de astăzi. El era mai tăcut, mai retras, așa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a povestit Valentin Livadariu, antrenorul AS Unirea Săveni, pentru Botoșani News.

Citeste si: E disperată! Beyonce de România vrea un iubit de la ”Puterea Dragostei”! Fosta lui Nicolae Guță a pus ochii pe un... artist EXCLUSIV

fara descriere

De ce a fost ucis adolescentul din Botoșani de propria mamă

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Din primele informații, mama lui Ionuț Nichifor ar fi intrat într-un episod psihotiv, bănuiesc medicii. Înainte de a-l înjunghia pe adolescent, ea și-a opărit soțul care dormea penrtu că bănuia că vrea să divorțeze. Bărbatul a ajuns la spital. Ulterior, și-a atacat fiul, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate