Adormirea Maicii Domnului 2022. Minunile săvârșite de Fecioara Maria în timpul vieții, dar și după ridicarea cu trupul la cer

Adormirea Maicii Domnului 2022. Iată minunile pe care le-a făcut Fecioara Maria.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Adormirea Maicii Domnului 2022. Trecerea la cele sfinte a Fecioarei Maria se sărbătorește pe 15 august. Cu ocazia prăznuirii ei, află minunile pe care le-a făcut pe timpul vieții, dar și după moarte.

Adormirea Maicii Domnului 2022

Sărbătoarea Maicii Domnului este considerată ziua care desparte zilele călduroase de cele reci, fiind ultima zi în care roadele se pot culege. Sărbătoarea creștină este legată de o serie de tradiții și superstiții, multe dintre ele fiind păstrate și în prezent, în zonele rurale ale țării.

minuni maica domnului

Adormirea Maicii Domnului 2022. Minuni făcute de Fecioara Maria

[Sursa foto: PixaBay]

În Calendarul Creștin Ortodox, Fecioara Maria este sărbătorită de două ori pe an, simbol al semnificației profunde lăsate în creștinism. Astfel, Sfânta Maria este sărbătorită pe 15 august, când este sărbătoarea trecerii în neființă, Adormirea Maicii Domnului, și pe 8 septembrie, când creștinii onorează Nașterea Născătoarei de Dumnezeu.

Citeste si: Rugăciunea care se citește în Postul Sfintei Marii 2022. Este bine să o citești în fiecare zi!

Maica Domnului este văzută de către creștini ca o blândețe, pururea rugătoare, apărătoare a celor mâhniți și a celor singuri, lăsați de izbeliște de alții.

Fecioara Maria se află alături de aceștia, prin iubire și surâs, mai ales lângă mamele și copiii agresați și abandonați. Același tratament îl primesc și pacienții din spital sau cei închiși în penitenciare. Născătoarea de Dumnezeu este ocrotitoarea familiei creștine, unității și armoniei dintre soții, părinții și copii.

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Adormirea Maicii Domnului 2022. Minuni săvârșite de Fecioara Maria

Comoara neprețuită a Bisericii Ortodoxe este icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, care ascultă necazurile oamenilor care vin să se roage la aceasta. Minunile făcute de Fecioara Maria sunt o mulțime, însă nu toate au fost scrise și transmise poporului mai departe. Iată câteva dintre minunile săvârșite de Fecioara Maria:

O femeie oarbă din naștere și-a recăpătat vederea complet după ce Maica Domnului i-a redat vederea. Fecioara Maria a ajutat biata femeie datorită bucuriei de a-și vedea pentru prima dată copilul pe cate îl născuse.

minuni maica domnului

Adormirea Maicii Domnului 2022. Minuni făcute de Fecioara Maria

[Sursa foto: PixaBay]

Un om care avea tretraplegia s-a vindecat datorită minunii făcute de Maica Domnului. Pe când dormea lângă un lăcaș de cult, a văzut-o pe Maica Domnului în vis, care i-a spus să înconjoare biserica de trei ori. Atunci când s-a trezit, bărbatul a observat că își putea mișca mâinile și picioarele.

Maica Domnului a oferit alinare și unei credincioase din Timișoara, care a fost diagnosticată cu leucemie și cu șanse minime de supraviețuire. În momentul în care și-a pierdut orice speranță, a mers la icoana făcătoare de minuni și s-a rugat, și iată cum, peste 6 luni, boala i-a dispărut și medicii au rămas șocați.

Citeste si: Postul Adormirii Maicii Domnului 2022. Semnificație, tradiții și obiceiuri care se respectă în Postul Sf. Marii

Asemenea femeii din Timișoara, o pacientă diagnosticată cu tumoră mamară în ultimul stadiu mergea în fiecare săptămână din Postul Mare la icoana Maicii Domnului și cerea vindecare. În Săptămâna Luminată, la un control medical doctorii au descoperit uimiți vindecarea completă a tumorii.

O altă femeie bolnavă, de această dată suferindă de insuficiență renală cronică, a mers la icoana Fecioarei Maria și s-a rugat pentru sănătatea ei. Când cobora scările mănăstirii, a fost anunțată că s-a găsit un rinichi compatibil și transplantul care o salva este în sfârșit posibil. Femeia a explicat cum a simțit îmbrățișarea Maicii Domnului pe toată perioada spitalizării.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tradiții si obiceiuri de Adormirea Maicii Domnului. Ce este complet INTERZIS să faci ce 15 august

Calendar Creștin Ortodox 4 august 2022. Ce sărbătoare este azi

Mesaje și felicitări de Sfântul Ciprian 2022. Ce să le urezi sărbătoriților zilei

Horoscopul zilnic aduce momente de tensiune. Taurii vor asista la mai multe bârfe fără voia lor

El îi ia locul lui Klaus Iohannis! S-a aflat cine va fi noul președinte al României: E foarte posibil

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Marcel Ciolacu a făcut marele anunț. PSD va arunca în joc un candidat surpriză la prezidențiale

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies