Vedete

Adrian a încins spiritele după ce i-a ameninţat pe mai mulţi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”

Adrian a încins spiritele după ce în ultimele zile i-a tot ameninţat pe diverşi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Adrian a încins spiritele după ce i-a ameninţat pe mai mulţi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”icon photo
Adrian e recunoscut ca fiind cel mai impulsiv concurent din casa de la ”Puterea Drgostei”. Limbajul său necesită multe ”bip-uri”. Însă, în ultimele zile, Adrian a reuşit să încingă spiritele atât în casă, dar mai ales în rândul telespectatorilor, după ce a ameninţat mai mulţi băieţi, dar şi fete.

Numai în emisiunea de joi, de exemplu, Adrian a reuşit să ameninţe doi concurenţi. Primul a fost Mădălin, căruia într-o discuţie, Adrian i-a spus nervos ”O să schimb culoarea pereţilor cu tine”.

Adrian i-a ameninţat pe concurenţii de la Puterea Dragostei! A înţepat-o cu o furculiţă pe Bianca

Apoi, a trecut la Bianca, aici lucrurile fiind mult mai grave. Adrian i-a spus tinerei că o poate umili, iar Bianca a acuzat nu numai că a ridicat mâna să o lovească, dar la un moment dat chiar a înţepat-o cu o furculiţă.

Adrian a încins spiritele după ce i-a ameninţat pe mai mulţi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”

Nu este prima dată când Adrian a fost la un pas de violenţă fizică.

În urmă cu câteva zile, atunci când Ştefania şi Adelin au fost eliminaţi din concurs din cauza Biancăi, Adrian a înjurat-o pe aceasta. La un moment dat, Adrian s-a apropiat ameninţător de Bianca. De teamă că va ajunge să o lovească, Andy şi None au intervenit imediat şi l-au ţinut.

Din cauza limbajului lui Adrian, în ultimele zile, pare că şi Raluca, iubita lui, este la limita răbdării. Rămâne de văzut dacă Adrian se va schimba sau dacă Raluca va renunţa la relaţia lor din casa de la Puterea Dragostei. 
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune