Adrian a încins spiritele după ce i-a ameninţat pe mai mulţi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”

Adrian a încins spiritele după ce în ultimele zile i-a tot ameninţat pe diverşi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Adrian e recunoscut ca fiind cel mai impulsiv concurent din casa de la ”Puterea Drgostei”. Limbajul său necesită multe ”bip-uri”. Însă, în ultimele zile, Adrian a reuşit să încingă spiritele atât în casă, dar mai ales în rândul telespectatorilor, după ce a ameninţat mai mulţi băieţi, dar şi fete.

Numai în emisiunea de joi, de exemplu, Adrian a reuşit să ameninţe doi concurenţi. Primul a fost Mădălin, căruia într-o discuţie, Adrian i-a spus nervos ”O să schimb culoarea pereţilor cu tine”.

Adrian i-a ameninţat pe concurenţii de la Puterea Dragostei! A înţepat-o cu o furculiţă pe Bianca

Apoi, a trecut la Bianca, aici lucrurile fiind mult mai grave. Adrian i-a spus tinerei că o poate umili, iar Bianca a acuzat nu numai că a ridicat mâna să o lovească, dar la un moment dat chiar a înţepat-o cu o furculiţă.

Nu este prima dată când Adrian a fost la un pas de violenţă fizică.

În urmă cu câteva zile, atunci când Ştefania şi Adelin au fost eliminaţi din concurs din cauza Biancăi, Adrian a înjurat-o pe aceasta. La un moment dat, Adrian s-a apropiat ameninţător de Bianca. De teamă că va ajunge să o lovească, Andy şi None au intervenit imediat şi l-au ţinut.

Din cauza limbajului lui Adrian, în ultimele zile, pare că şi Raluca, iubita lui, este la limita răbdării. Rămâne de văzut dacă Adrian se va schimba sau dacă Raluca va renunţa la relaţia lor din casa de la Puterea Dragostei. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: