Vedete

Adrian a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Raluca a explicat de ce nu îl mai vrea! "Nu suport ca cineva să urle la mine cum o face el, să mă jignească aşa"

Adrian a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Raluca: Nu suport ca cineva să izbucnească aşa cum o face el. Jigneşte pe toată lumea. M-a jignit şi pe mine. Niciun bărbat nu m-a mai jignit! La început nu făcea aşa. La început făcea pe toată lumea să se simtă bine. Mă simt prost. Dacă era să fiu influenţată, nu mai eram de mult c u Adrian. Rafaela tot timpul îmi zicea că o să văd. Nici familia mea nu a avut tupeu să se bage. Nu suport ca cineva să urle la mine, să mă jignească!

Ştefan l-a consolat! "Hai! Suntem puternici, da?!"

Când a revenit în emisiune, Adrian a refuzat să spună prea multe. "S-a văzut! A vorbit ea. A spus ea tot! Ce să spun? Nu mă simt deloc bine", a declarat Adrian.

"El crede că eu sunt influenţată de persoane din casă. Am făcut-o pentru că am simţit. Nimeni nu îmi poate spune să nu dorm şi să plâng în baie până la 5 dimineaţa. El gândeşte cum o să fie afară. Noi aici am început. Dacă aici nu ne e bine, nu ne va fi bine nici afară. Nu i-am dat motive. El intervine mereu şi jigneşte pe toată lumea!", s-a plâns Raluca.

Galerie foto  Urmatorul articol