Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă!

Supărat că a fost părăsit de iubita lui, un bărbat nu a mai deschis cadoul de Crăciun de la ea.

Autor: M. B.
 
Majoritatea oamenilor abia aşteaptă să deschidă cadourile găsite sub brad de Crăciun. Nu este şi cazul lui Adrian Pearce, un bărbat din Canada care a reuşit să păstreze timp de 48 de ani cadoul de fosta lui iubită, fără să îl deschidă. Ce este ciudat e faptul că s-a obişnuit cu ideea şi vrea să păstreze lucrurile aşa cel puţin până când se vor împlini 50 de ani. 
 
 
Bărbatul a împărtăşit pentru prima dată povestea despre cadoul nedeschis pe pagina lui de Facebook. Fosta lui iubită i-l oferise de Crăciun în 1970, dar imediat după s-au despărţit. Cu inima frântă, dezamăgit şi furios, bărbatul a jurat să nu deschidă cadoul. Pearce a pus pachetul sub brad şi a fost singurul rămas acolo.
Familia lui l-a însemnat să se uite în pachetul primit de la Vicki, dar el a refuzat.
 
 
Să pună cadoul sub brad în fiecare an de Crăciun a devenit un obicei pentru Adrian, chair şi după ce s-a căsătorir şi a făcut copii cu o altă femeie. Fii lui au început să îl întrebe de la cine era darul misterios şi dacă îl pot deschide, fiind şi ei curioşi, dar el a refuzat de fiecare dată.
La un moment dat soţia lui a spus că nu mai vrea ca acel pachet să apară sub brad, dar el tot îl scotea şi se uita la el înainte de a-l pune la loc. 
 
 
Anul trecut Adrian Pearce a hotărât să o caute şi să o sune pe Vicki. El fusese contactat de sora fostei iubite la câţiva ani după despărţire.
El a înercat swă sune la vechiul număr al fetei, dar nu a avut noroc. 
 
„Iniţial am păstrat cadoul pentru că speram să ne împăcăm şi să îl deschidem împreună. Acum, după atâţia ani, a devenit un obicei să am plăcerea de a-l privi fără să îl deschid”, a declarat el, conform elitereaders.com. 
 
Adrian se gândeşte să deschidă cadoul la aniversarea a 50 de ani. Ba chiar s-a gândit să facă un concurs unde oamenii vor putea încerca să ghicească ce este înăuntru.
 
sursa foto: elitereaders.com
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini ŞOCANTE! O tânără de 20 de ani, bătută şi tâlhărită în scara blocului! Şi-a pierdut cunoştinţa şi acuză pierderi de memorie

O mamă şi-a lăsat abandonat copilul de doar un an într-o casă părăsită. 10 ani mai târziu s-a întors şi a făcut o descoperire incredibilă

Gabriela Cristea, detalii picante din dormitor: "Dragostea se face pe..."

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

WhatsApp anunță o schimbare majoră. Ce vor putea face utilizatorii

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Descoperire uluitoare a medicilor. Când va fi disponibil medicamentul oral împotriva COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies