Stiri

Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă!

Supărat că a fost părăsit de iubita lui, un bărbat nu a mai deschis cadoul de Crăciun de la ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă! icon photo
 
Majoritatea oamenilor abia aşteaptă să deschidă cadourile găsite sub brad de Crăciun. Nu este şi cazul lui Adrian Pearce, un bărbat din Canada care a reuşit să păstreze timp de 48 de ani cadoul de fosta lui iubită, fără să îl deschidă. Ce este ciudat e faptul că s-a obişnuit cu ideea şi vrea să păstreze lucrurile aşa cel puţin până când se vor împlini 50 de ani. 
 
Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă!
 
Bărbatul a împărtăşit pentru prima dată povestea despre cadoul nedeschis pe pagina lui de Facebook. Fosta lui iubită i-l oferise de Crăciun în 1970, dar imediat după s-au despărţit. Cu inima frântă, dezamăgit şi furios, bărbatul a jurat să nu deschidă cadoul. Pearce a pus pachetul sub brad şi a fost singurul rămas acolo. Familia lui l-a însemnat să se uite în pachetul primit de la Vicki, dar el a refuzat.
 
Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă!
 
Să pună cadoul sub brad în fiecare an de Crăciun a devenit un obicei pentru Adrian, chair şi după ce s-a căsătorir şi a făcut copii cu o altă femeie. Fii lui au început să îl întrebe de la cine era darul misterios şi dacă îl pot deschide, fiind şi ei curioşi, dar el a refuzat de fiecare dată. La un moment dat soţia lui a spus că nu mai vrea ca acel pachet să apară sub brad, dar el tot îl scotea şi se uita la el înainte de a-l pune la loc. 
 
Adrian a păstrat timp de 48 de ani un cadou de la fosta lui iubită fără să îl deschidă!
 
Anul trecut Adrian Pearce a hotărât să o caute şi să o sune pe Vicki. El fusese contactat de sora fostei iubite la câţiva ani după despărţire. El a înercat swă sune la vechiul număr al fetei, dar nu a avut noroc. 
 
„Iniţial am păstrat cadoul pentru că speram să ne împăcăm şi să îl deschidem împreună. Acum, după atâţia ani, a devenit un obicei să am plăcerea de a-l privi fără să îl deschid”, a declarat el, conform elitereaders.com. 
 
Adrian se gândeşte să deschidă cadoul la aniversarea a 50 de ani. Ba chiar s-a gândit să facă un concurs unde oamenii vor putea încerca să ghicească ce este înăuntru.
 
sursa foto: elitereaders.com
 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune