Vedete

Adrian Alexandrov a iniţiat-o în tainele iubirii pe Alina Eremia! Amor secret la doar 19 ani cu iubitul Elenei Udrea! Nimeni nu-si mai aminteste de idila aceasta

Înainte s-o cunoască pe Elena Udrea, Adrian Alexandrov a avut o scurtă relaţie cu o tânără vedetă din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Adrian Alexandrov nu pare deranjat de diferenţa de vârstă între el şi partenera lui, fie că e în sus sau în jos. În urmă cu 5 ani, fostul model s-a iubit o scurtă perioadă de vreme cu Alina Eremia, care în acel moment avea doar 19 ani. Adrian era ”un simplu manechin” care îi provoca fluturi în stomac puştoaicei, aşa cum arăta presa vremii.

”Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov.
Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, 

Alexandov visa să ajungă vedetă de televiziune

Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească.
Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă ăn vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”.

Citeste si: Logodnicul Elenei Udrea a jucat în câteva reclame celebre! Adrian Alexandrov a fost figură principală într-un spot la o cunoscută marcă de lapte VIDEO

Citeste si: Adrian Alexandrov, terorizat în Costa Rica! Ce face bărbatul pentru a o linişti pe fiica lui şi a Elelei Udrea de când s-a închis în casă

Citeste si: Elena Udrea şi Alina Bica au depus cerere de eliberare din arest. Alexandrov Adrian: ”Mi-a sfâşiat sufletul”

De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scria presa în 2013.

 
Loading...