Vedete

Adrian Alexandrov, primele declaratii dupa ce Elena Udrea a nascut: "Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adrian Alexandrov, primele declaratii dupa ce Elena Udrea a nascut: "Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere"icon photo
 
Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, a facut primele declaratii dupa ce fostul ministru a nascut o fetita perfect sanatoasa. 
 
Fetita Elenei Udrea are greutatea normala si a primit nota maxima desi a venit pe lume cu putin timp inainte de termen. Aceasta a nascut pe cale naturala, intr-un spital din San José - Costa Rica.
 
"Astazi ora 14:00, micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere si a venit pe lume! Sunt un tatic fericit si avem o fetita frumoasa si sanatoasa (se pare ca seamana cu tati).
 
 
Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris in cuvinte.
 
Abia astept sa imi tin fetita in brate, si le doresc tuturor sa aiba parte de astfel de momente fericite, pentru ca un copil este o Binecuvantare!", este mesajul facut public de Alexandrov Adrian.
 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune