Vedete

Adrian Alexandrov, probleme nesfârşite cu legea! Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat la închisoare

Adrian Alexandrov trece, acum, prin momente cât se poate de dificile, în Costa Rica, locul în care Elena Udrea a fost reţinută de Interpol, pe stradă, iar el este nevoit să facă tot ce îi stă în putinţă să îşi crească fiica pe care o are cu fosta divă blondă a politicii româneşti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Adrian Alexandrov, probleme nesfârşite cu legea! Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat la închisoare

Iar dacă, acum, Elena Udrea are probleme cât se poate de serioase cu legea, ea fiind, de altfel, reţinută, pentru două luni, într-una dintre închisorile de coşmar din Costa Rica, nici Adrian Alexadrov nu a fost departe de a ajunge într-o situaţia asemănătoare, doar că el a fost la un pas de a fi închis în România.

 

Mai exact, iubitul fostului ministru a fost condamnat, anul trecut, de magistraţii ilfoveni la 6 luni de închisoare, însă cu amânarea executării pedepsei. Asta nu înseamnă că va scăpa de ochii vigilenţi ai oamenilor legii. Şi asta pentru că, la acea vreme, lui Adrian Alexandrov I s-a pus în vedere că, timp de doi ani, va fi sub supraveghere şi va trebui să meargă la serviciul de probaţiuni şi să se întâlnească periodic cu consilierii de probaţiune.

Citeste toate detaliile pe stirilekanald.ro

 

Borcea, de urgenţă la spital! Avem prima reacţie despre ce se întâmplă în aceste momente cu omul de afaceri! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Veniturile lui Victor Ciorbea au explodat în ultimul an! Vezi ce câştiguri fabuloase va încasa Avocatul Poporului în fiecare lună!icon photo

Stiri

Veniturile lui Victor Ciorbea au explodat în ultimul an! Vezi ce câştiguri fabuloase va încasa Avocatul Poporului în fiecare lună!

Din declaraţia de avere depusă recent reiese că veniturile lui Victor Ciorbea au explodat în ultimul an.

Titlu secțiune