Adrian Blidaru, despartire emotionanta de campul de lupta. Reactia lui Cristi Pulhac si a lui Adi, dupa batalie: ”E greu sa te desparti de Exatlon”

Pierderea lui Adrian Blidaru din echipa Faimosilor i-a pus pe ganduri pe acestia. Fiind in situatia de a alege un lider, dar si de a se obisnui cu ideea ca cel mai puternic om a parasit competitia, atat Adrian, cat si Cristi si-au regasit energia de a vorbi despre acest moment.

Autor: R.L.

In interviurile acordate reporterului Kanal D, Adrian Blidaru marturiseste faptul ca, in ciuda faptului ca paraseste competitia, acesta si-a facut foarte multi prieteni.

”E greu sa te desparti de Exatlon. E dificil. Lumea de acasa as vrea sa inteleaga ca e incredibil de greu. Sunt trasee mult mai mari decat cele din sezonul trecut. Raman cu inca 19 de prieteni dintre Razboinici si Faimosi si inca vreo 50 din productie si cu placerea ca am luat parte la asta.

Cristi Pulhac a plans. Este foarte greu. El bineinteles ca e puternic”, a spus Adrian Blidaru.

Pe de alta parte, Cristi Pulhac nu e atat de fericit de eliminiarea lui Adrian Blidaru, lucru care il impinge sa marturiseasca ce fel de persoana era acesta, pe teren, dar si in afara lui.

”Nu pot sa fiu fericit in momentul in care iti pleaca un coleg de care te-ai apropiat foarte mult. A fost un moment destul de greu cand cineva se bate cu o persoana draga. A fost un baiat de grup, ma bucur ca l-am cunoscut. Era un om care stia sa ne lege, indiferent de problemele pe care le avea fiecare”, a marturisit Cristi Pulhac.

”Pozitia de lider e foarte riscanta. Trebuie sa ai imaginea de ansamblu. Singura diferenta dintre Razbopinici si Faimosi este ca Razboinicii au castigat doua meciuri, in rest sunt la fel”, a spus Catalin Cazacu.

”Eu am fost cu ei, era o energie, se simtea, era 4-5 dimineata si ma simteam energizat. Vorbesc din ce vad.(...) Cel mai mare rau a fost ca dupa ce a iesit el (n.r.

Whatzy), a iesit Adi”, a spus iubitul Anei Otvos. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies