Adrian Blidaru şi Lili Sandu, atac la adresa Roxanei Vancea: "Trebuia să plece cu capul sus"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Foştii faimoşi Adrian Blidaru şi Lili Sandu condamnă abandonul Roxanei Vancea. Cei doi sunt de părere că sportivamai avea lucruri de demonstrat şi că nu ar fi plecat cu capul sus. 
 
"Giani este acolo să aducă un suflu nou. Îmi place puterea lui de decizie, îmi place că îi motivează. Trebuie să-ţi păstrezi demnitatea şi să ieşi cu capul sus de acolo. Trebuia să lupte până la capăt. Să plece dacă era accidentată sau eliminată. Giani nu a mers acolo să distrugă echipa", a declatat Lili Sandu pentru Fan Arena. 
 
"Şi eu cred că este benefică prezenţa lui. V-am şi spus că Roxana este prima din competitie cu care se ceartă. Cred că trebuia să mai stea acolo, putea să facă mai mult", a spus Adrian. 
 

 

 
"La faza cu accidentările o să le trimit RMN-ul meu pe mail, să se convingă amândoi. Nu neapărat că nu cred în accidentarea ei, însă nu poţi să spui că ţi-ai pus umărul la loc şi ai continuat. De Lili nu ştiu ce să zic, nu am dat mare importantă, ea nici nu prea a jucat cât am fost acolo. Ea nu juca sub motive false", s-a aparat Roxana Vancea. 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: