Adrian Cristea a iesit doua seri la rand cu Bianca la discoteca, dar a plecat de fiecare data singur - "Printul" si-a trimis iubita acasa si a savurat micul dejun in club, la 5 dimineata!

Relatia dintre Adrian Cristea si Bianca Dragusanu pare sa fie din nou tensionata, iar apropiatii celor doi sustin ca probabilitatea unei noi rupturi este foarte mare. ##VIDEO2442##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

 

 

fara descriere
Bianca si Adi Cristea
fara descriere
fara descriere

 

fara descriere

 

Vineri seara, imediat dupa terminarea concursului “Dansez pentru tine”, din care a fost eliminata, Bianca Dragusanu a mers sa se distreze intr-un club din zona Agronomie, impreuna cu Adrian Cristea. Cei doi au ajuns la discoteca destul de tensionati si de distanti, iar atmosfera la masa lor nu a fost prea calda. Epuizata si marcata de eliminarea din concurs, Bianca a parasit prima clubul, dar, surpriza, “Printul” a ramas sa se distreze in continuare. Lipsit de orice urma de "marcaj", Cristea a schimbat si cateva replici amicale cu niste domnisoare, dar a plecat singur acasa, cu un taxi.

Sambata seara, Bianca si Cristea au iesit din nou in club, de aceasta data intr-o locatie de fite din zona Barbu Vacarescu. Se pare ca roscata ar fi vrut sa se distreze fara fotbalistul Petrolului, alaturi de cateva prietene, dar galant si posesiv cum il stim, Adi si-a insotit iubita. Si de aceasta data cei doi au parut destul de distanti. Bianca a dansat toata seara, vrand parca sa demonstreze ca eliminarea din concurs a fost pe undeva nemeritata, iar “Printul” s-a intretinut cu niste prieteni. Ca si in seara precedenta, Bianca a plecat din nou singura, iar Cristea a ramas sa mai savureze o bautura. Spre dimineata, fotbalistului i s-a facut foame si, profitand de meniul de tip fusion al clubului, a infulecat cu pofta cateva pachetele de primavara, frigarui de pui si alte delicatese. Dupa ce a devorat micul dejun la discoteca, Cristea a parasit locatia cu un taxi, singur, la fel ca si in seara precedenta. Oare s-a dus sa doarma cu Bianca?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate