Adrian de la ”Puterea Dragostei”, anunț important despre relația cu Larisa! Ce i-a transmis concurentul iubitei sale

Adrian de la ”Puterea Dragostei” a făcut un anunț important pe social media. El și Larisa împlinesc 2 luni de relație.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Adrian și Larisa formează un cuplu de două luni de zile. Astăzi, cei doi împlinesc chiar cele două luni, iar Adrian a trimis un mesaj foarte emoționant și frumos, evident dedicat iubite lui, Larisa. După ce a avut un trecut tumultos alături de Raluca de la Puterea Dragostei, Adrian și-a găsit jumătatea și femeia care îl împlinește: Larisa!

”Astăzi facem 2 luni de relație! O relație bazată pe încredere și iubire! Îți mulțumesc pentru felul frumos, sincer și delicat cu care mă iubești. Îți mulțumesc că ai renunțat la multe pentru a-mi fi mai aproape, că mi-ai arătat mereu respectul, că ai fost mereu lângă mine! Știi cu adevărat să iubești sincer și asta mă face să fiu pe zi ce trece tot mai fericit!”, este mesajul pe care Adrian de la Puterea Dragostei l-a notat pe rețelele de socializare, lângă o fotografie cu Larisa.

Citeste si: Secretul relației dintre Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo! ”Am făcut-o pentru el” EXCLUSIV

Citeste si: Ce îl leagă pe Hamude de la ”Puterea Dragostei” de fosta lui iubită! Imagini EXPLICITE

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”None și Andy au încercat să-și bată joc de Jador” EXCLUSIV

fara descriere

Secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, înainte de a se întoarce în emisiune, s-a revăzut cu Adrian și, fără să stea pe gânduri, a făcut un gest care să o asigure că va avea amintiri cât se poate de plăcute cu acesta. Mai exact, fără să știe că va fi rechemată în emisiunea ”Puterea Dragostei”, Larisa a decis să angajeze un fotograf profesionist pentru a-i face o ședință foto în compania lui Adrian. 

”Voiam să am niște amintiri, habar nu aveam că voi reintra în emisiune. Așa că l-am luat pe Adrian și i-am spus să se îmbrace frumos, că vreau să facem poze împreună. Eu trebuia să mă întors în România, așa că voiam să am câteva poze cu Adrian, nu știam când aveam să îl revăd, în carne și oase și m-aș fi consolat cu fotografiile acelea”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate