Adrian de la Puterea Dragostei, încă o reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Larisa: „Am spart toate farfuriile”

Toată lumea a crezut că Adrian și Larisa s-au despărțit, dar cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei sunt mai fericiți ca niciodată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Adrian a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Puterea Dragostei din cauza comportamentului vulcanic și al conflictelor în care a intrat de-a lungul participării lui în show-ul de la Kanal D.

După ce Deea a dezvăluit că Larisa a plecat în Franța fără Adrian și toată lumea a presupus că relația lor s-a terminat după întoarcerea concurentei în România, ei au reacționat. Ambii parteneri au declarat că formează încă un cuplu și că blondina a plecat la tatăl ei în Franța, în timp ce el a rămas în România, unde se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură.

Mai mult decât atât, Adrian a vrut să scoată în evidență cât de bine îi este alături de iubita lui și cât de apropiați sunt.

„Să vă mai zic ceva? Eu cu Larisa stăm împreună. Băă!! Dormim în același pat! Am spart toate farfuriile și am păstrat doar una ca să mâncăm amândoi din aceeași farfurie! La fel am făcut și cu celelalte tacâmuri! Să împărțim un singur lucru în doi. Totul se împarte la doi”, a declarat el.

Citeste si: Deea și Adrian de la Puterea Dragostei și-au declarat război! ”Nu mă confunda cu iubita ta! Eu mă mândresc cu trecutul meu” EXCLUSIV

Citeste si: Război total la Puterea Dragostei! Declaraţii de la Jador! Vezi cum ar fi încercat Simina să-l "distrugă! EXCLUSIV!

Larisa de la Puterea Dragostei, prima reacție  s-a spus că s-ar fi despărțit de Adrian

”Eu și Adrian suntem un cuplu normal care are și activități separate, nu doar împreună! Am fost două zile până la tatăl meu, în Franța, iar Adrian a rămas acasă pentru că are meditații la arhitectură! Așa că, Deea să își vadă de treabă și să nu mă mai deranjeze cu prostiile ei. Dacă e curioasă, îi putem spune noi, exact, cum stau lucrurile în cuplu...”, a declarat Larisa de la Puterea Dragotei pentru WOWbiz.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: