Adrian de la Puterea Dragostei, invidios pe Jador! Cum s-a dat de gol? Fanii l-au atacat imediat pe fostul concurent EXCLUSIV

Adrian Iancu și Jador nu s-au înțeles când erau amândoi în casa de la Puterea Dragostei. Se pare însă că nici acum, fostul concurent nu-l place pe Jador.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

La început, în casa de la Puterea Dragostei, părea că Adrian doar vrea ”să-l ia peste picior” pe Jador. Însă, se pare că lucrurile au devenit mai profunde, iar Jador până la urmă s-a arătat deranjat de ironiile pe care Adrian le tot făcea.

Acum, faptul că Jador a devenit celebru, atât pe instagram cât și pe youtube, unde face un vlog, probabil că nu i-a picat prea bine lui Adrian, care-i comentează cântărețului de câte ori poate. Cel mai recent exemplu este zilele trecute, când Jador a fost într-o mini-vacanță în țară și s-a pozat la o clinică de beauty. Nici nu a postat bine imaginea, că Adrian i-a și trimis un mesaj răutăcios: ”Și ce faci la clinică? Îți pui acid în buze?”.

fara descriere

Jador nu i-a răspuns, însă fanii aceștia au năvălit cu mesaje pentru Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Toți îl acuză pe Adrian Iancu de invidie. 

Citeste si: Zănoagă, atac fără precedent la adresa lui Adrian de la Puterea dragostei: "Băi păduchiosule! Mai dă jos şapca aia că ai început să faci crescătorie de păduchi"

Citeste si: Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea! Atenţie, nu doar din cauza lui Bogdan Mocanu! "Femeile nestatornice" EXCLUSIV!

Citeste si: Simona a râs de el, Jador a luat măsuri imediat! La ce intervenție s-a supus concurentul de la Puterea dragostei ca să nu mai fie subiect de miștouri

Jador și Adrian s-au contrat mereu la Puterea Dragostei

Între Jador și Adrian relațiile nu au fost prea bune încă de la început. S-au certat de câteva ori în casa băieților de la Puterea Dragostei, iar în gala în care Jador a fost eliminat, Adrian a fost încântat și a făcut glume pe seama acestuia. ”Adrian făcea mișto chiar și când m-am întors din camera roșie, unde plânsesem și eu și Simina. Chiar și atunci nu s-a oprit din miștouri. Un mișto urât!”, a declarat Jador despre Adrian, la acel moment.  Apoi, și Adrian a fost eliminate de la Puterea Dragostei și amândoi s-au întors în casă la un moment dat. Însă, Jador se află și acum în show, este unul dintre cei mai iubiți concurenți, având în fiecare gala un număr impresionant de voturi din partea telespectatorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate